Flot afslutning på 2014

Årets sidste løbsdag blev afviklet en dejlig lørdag aften ed let frost, men uden den store vind. Banen var hurtig og ikke alle befandt sig lige godt på den.
De fynsk ejede og opdrættede hest tog godt for sig.
Rio Grande er igen i fynsk eje og det blev fejret med en efter at have overtaget spidsen efter 500m. Vindertiden for >Rio Grande og Steen Juul var
14,7a/2140m. Sunny Boy Lavec/John Køhler var anden i 14,9a/2140m. Donnel Trans R/Birger Jørgensen var nr.3 i 16,2a/2140m.
Trophygirl/Kent Friborg var næste vinder- Efter et løb i ryggen på den førende Sindy Shadow/Knud Mønster bliev der i opløbet plads til angreb og på de
sidste meter gik Trophygirl forbi og sejrede i aftenens hurtigste tid 13,8a/1640m. Sindy Shadow var anden i 13,9a/1640m før Tinkelbell/Morten Friis i
13,9a/1640m.
Topform Power/John Køhler fik en godt ryg løb hele vejen og i opløbet blev der hul og så kunne Topform Power spurte frem til en sikker sejr i 15,1a/1640m. Rising Flame/Michael Holmer sluttede godt af til andenpladsen i 15,2a/1640m før Troja Cæsar/Ole Bender i 15,4a/1640m.
Morten Friis havde fynskopdrættede Voulez Vous med til Fyn og den løste sin opgrave perfekt efter at være komet fint igennem fra tillæg , fik den en ryg at gå på og kunne ind i opløbet speede frem til en sikker sejr i 17,5/2160m. Starlet Flame/Michael Holmer blev anden i 17,8/2160m før
Safran Tamsen/Bjarke Christensen i 18,9/2140m.
1.løb blev vundet af Uso/Henrik Lønborg i 20,1/2160m før Wild Misty M/Søren Johansson i 21,4/2140m og J C Mister Scot/Kent Friborg i 21,7/2140m.
2.løb gik til Kent Friborg med Walkman June i 17,3a/2140m.Victory Gry/Søren Johansson var anden i 17,4a/2140m før Kils Chips Photo/Birger Jørgensen i
17,7a/2140M.
4.Løb Her lignede Photo Gardenia/Henrik Lønborg en sikkert vinder, men Ronson Cloc/Rene Kjær fik med en kanon afslutning fanget den og vandt. Begge heste
i 16,2a/2140m. Rikki Tikki Tavi/Birger Jørgensen var nr.3 i 16,4a/2140m.
7.løb gik til Tourmalet/Chr. Lindhardt i 14,6a/2140m. Pride Lendalund /Thomas Bonde var anden i 14,6a/2140m før Orbit /Morten Friis i 14,7a/2140m.
9.løb blev vundet af Wonder Flame/Peter Ø Andersen i 18,2/2140m før Only Gardenia/Martin Andreasen i 16,7/2180m og Robbies William Jr./Gunnar Eriksen i
18,6/2140m
10.løb her kunne 14-årige High Speedy med Per Juul vinde dens sidste væddeløb, den kunne starte i. Vindertiden var 17,3/1660m. Kimber Top/Iver Jessen var
anden i 16,8/1680m før Prelude /J C Jacobsen i 18,9/1640m.