So Long Sugar vinder Ricard Møller Nielsens Mindeløb

Fredagen før den store Eliteløbsweekend ed løb på Fyn – ja, var det nogen god ide???
Der blev samlet et flot program, hvor man afviklede Ricard Møller Nielsens Mindeløb og Karl K Pedersens Mindeløb og en del sprinterløb. Der var meldt regn, men den holdt sig næsten væk – dog tog den til mod slutningen.

Ricard Møller Mindeløb var 6 løb og til dagen havde Tommy Møller Nielsen fået samlet en del af spillerne fra EM 92 samt flere venner, som var med til præmieoverrækkelsen.
Løbet blev et spændende et med skiftende føringer undervej, men mod slutningen gik Ymer Brick/HH Christoffersen frem og bestemte og det så også ud til at den ville sejre. Ude i banen havde Bjarne Jeppesen fået sat gang i So Long Sugar og den spurtede forbi på de sidste meter tæt fuldt af Rex Royal/Rene Kjær. Vindertiden 14,4a/1640m. Rex Royal var anden i 14,5a/1640m og samme tid fik Ymer Brick, som nr.3

Dagen var startet med en fin vinder i 0-klassen som hed Athena A P og var kørt af Rene Kjær. Vindertiden 16,8a/2140m. Angela D/Kaj Jensen var anden i 17,7a2140. før Livi Joke/Knud Mønster i 18,0a/2140m.
2.løb Her gik Vamos Lavec/Preben Kjærsgård hurtig til spids, selvom den havde anden række bag startvognen. Spidsen blev holdt til mål i vindertiden 15,1a/1640m. Spacechip/Rene Kjær sluttede godt af til andenpladsen i 15,2a/1640m før Wayne Rooney/Knud Mønster i 15,5a/1640m.

3.løb  På dagen havde Peter Frandsen besluttet sig at i dag skulle Semicca J B være først i mål. Peter Frandsen fik kørt et fint løb og i opløb øgede han afstanden til feltet og sejrede i 14,8a/1640m. Cash Only S/Jens Simoni var anden i 15,8a/1640m før Stingray L E/Birger Jørgensen i 15,9a/1640m.

4.løb  Her tog Ray Ban/Ken Ecce spids fra start og siden bestemte den løbet og sejrede i 13,8a/1640m. Pif/Anders F Jensen sluttede godt af til andenpladsen i 14,1a/1640m før Nevada F H/Steen Juul i 14,5a/1640m.

5.løb  På en fin afslutning vandt Stickittothem/Birger Jørgensen i 14,9a/1640m. Tit/Knud Mønster var anden i 15,1a/1640m før Snip/Anders F Jensen i 15,3a/1640m.
7.løb Her var Talija Bi/Steen Juul den bestemmende i løbet og sejrede i17,6a/1640m.  Mywayorthehighway/Kent Friborg var anden i 18,0a/1640m før Sir Wiking/Rene Kjær i 18,1a/1640m.
8.løb  var formløb over 2640m og sluttede La Morell/Carsten Madsen og Kimber Top/Søren D Andersen rigtig godt af i kampen om sejren, som tilfaldt førstnævnte i 19,9/2680m. Kimber Top var anden i 20,5/2660m før Legal Weapon/J C Jacobsen i 20,6/2660m.
9.løb et uddannelsesløb blev vundet af Løb På Ellebo med Solveig H Davidsen i 18,5/2200m før Royal Line/Marc Stott i 18,7/2200m og Master Park/Iben Engholm i 20,7/2160m.
Dagen galopløb blev vundet af Clay Paky/Malin Holmberg.
Ponyløbet havde Ibrahim/Malou Corth som vinder for 3 løbsdag i træk.