Evald’s vandrepokal til Ofero Langdel

Den næst sidste løbsdag blev en dag med fart i. Flere af løbene var med tætte afgørelser mellem flere heste –nogen var dog også heldige på andres bekostning – så
en dag hvor de fleste var tilfredse.
1/løb gik til en veludseende Azedeo Josselyn med Rene Kjær, der inden sidste sving overtog spidsen og sejrede ganske sikkert i 17,8a/2140m. Woody/Søren Johansson
tog andenpladsen på en fin afslutning i 18,3a/2140m før Tiwauwau Hvidhein/Bent Svendsen, der havde taget slebet det første stykke vej, i 19,0a/2140m.
2løb blev vundet af Nesmil Hanover/Steen Juul i en tæt opløbskamp med Nok’en Frækkert/Birger Jørgensen, begge i 14,6a/2140m. Nr.3 blev Rambo Flex/Ken Ecce i
14,7a/2140m.
3.løb Her sejrede Tootsie/Ken Ecce i 17,8/2160m kort før Scott Laser/Steen Juul i 17,9/2160m og Perseus/Morten P Kramer i 18,3/2160m.
4.løb havde igen et tæt opløb og her blev vinderen Tinus Moseby/Bent Svendsen kort før Topform Power/John Køhler begge i 15,6a/2140m. Touch My Shadow/Rene Kjær
blev nr.3 i 16,0a/2140m.
5.løb her vandt Remus Tiki/Martin Jahn, efter et løb i dødens hele vejen var den dog den stærkeste til sidst i 14,8a/1640m.Pride Lendalund/Henrik Lønborg var
anden i 15,0a/1640m før Pilia/Birger Jørgensen i 15,3a/1640m.
6.løb her før førte Haras Du Pin/Rene Kjær hele vejen og sejrede i 14,1aa/1640m før Vivo Torkdahl/Steen Juul, der sluttede godt af i 14,3a/1640m.
Special One/Knud Mønster var nr. 3 i 14,4a/1640m.
7.løb Finalen i montéserien og det blev et løb med fart Rapido/Annette Uglebjerg afviklede de første 1000m efter 12,2 men blev så overhalet af
Outstanding Lady/Christina Lindhardt og denne sejrede overlegent i 13,3a/1640. Palermo Tårs/Nicole Marsing sluttede godt af til andenpladsen i 14,0a/1640m før
Photo Vategård /Ellen Piltoft i 14,1a/1640m.
8.løb blev vundet af Mr Fax/Ken Ecce efter føring hele vejen i 18,6a/2140m.Try My Chief/Thomas Bonde var anden i 18,7a/2140m før Try Lomomba/ N E Christiansen i
samme tid.
9lløb gav sejr til Ofero Langdel/Allan B Madsen, der dygtig og heldigt fik plads inden om den førende Prelude/J C Jacobsen kort før mål. Vindertiden 19,5/2160m.
Prelude var anden i 20,3/2140m. Daddy’s Darling /S Å Vindbjerg var nr.3 i 18,9/2180m.
10.løb her sejrede McCoy V K/Bjarne Kristiansen der i opløbet nedspurtede de andre. Vindertiden 19,1/2180m. New Hill /Søren Bønneland var anden i 20,0/2160m før