Årets første sejr til John Køhler

Årets flotteste væddeløbsvejr – sol og stille – masser af tilskuere – nød både vejr og spændende væddeløb …
1. løb. Her så det længe ud som om APPLEJACK MILE/Rene Kjær ville løbe med sejren – men …. John K ville det anderledes – han satte “skruen i vandet” med
John Jørgensen trænede WHAT ALLURING (som allerede i sin seneste start viste stor fart efter fejl …) – hesten trak fra til en SIKKER SEJR i fine 18,8 2160m
og John K kunne hente ÅRETS FØRSTE BUKET foran Vaskehuset – APPLEJACK MILE blev anden i 20,5 2140m og ANDERSEN/Karsten Skygge var tredje i 20,9 2140m.
2. løb. Amatørløb – her blev vi vidne til en populær sejr – leveret af herlige KYRAS/Karsten Skygge – det så eller ikke lyst ud ind på lige bane – men KYRAS fandt
fra inderste spor ud i fjerde i et snuptag og så overspurtede den ALT OG ALLE fra startspor 12 i den fine tid 17,4 2200m PRELUDE/J.C.Jacobsen tog andenpladsen
i 18,1 2180m medens Claus Hansen hentede 3. pladsen med LIVI HEAVEN(S) i 18,9 2160m. Her lignede U S FLYING/Bjarne Kristiansen længe et “vinder-bud” (i føring) men pludselig løb den ud i fejl og var ikke til “at sætte” igen (g).
3. løb Formløb. Erik Hansen (Billund) – havde en hest med som han “bestemt regnede med ville vinde” – dette holdt stik og den vandt (let) i 19,4 2140m
Niels-Erik Christiansen’s ny-erhvervelse WII PLAY BOOM BAY var længe førende men måtte tage til takke med andenpladsen i 19,7 2140m tredje i dette løb
PINEE BLUE/Allan B. Madsen i 18,5 2180m.
4. løb Amatørløb. YUGO(S) startede for første gang på banen efter Søren Bønneland havde købt hesten og den viste sig fra fornem side ved at vinde løbet for sin ejer – i et tæt opløb – vindertiden 17,2 2180m – anden blev Jørgen Juul kørte THOMAS SENSEI i tiden 18,7 (ny record) 2140m – tredje Bjarne Jeppesen med SO LONG SUGAR i 17,2 2180m.
5. løb – formløb. 13 år gammel “ingen hindring” – QUIM LAUXMONT(DE) var netop lettet til denne start og det sagde den “tak for” – det blev til føring fra start til mål og en meget sikker vinder – denne gang med en glad ejer i vognen Kim V, Poulsen – tiden 19,5 2140m Morten P. Kramer (fejrede fødselsdag med en andenplads)
sammen med OLIVA SØBO i tiden 19,4 2160m – tredje Søren Bønneland ( som havde en rigtig fin dag med en sejr en tredje- og fjerdeplads) – og MACON SOLO som løb
20,3 2140m (hesten har haft en væmmelig oplevelse – er blevet bidt i halsen af en hugorm – hvilket dog ikke synes at have påvirket hesten – og gud-ske-lov for det) – efter løbene var der “fælles-spisning” i Vaskehuset hos Lene – her fald snakken på “bane-lukning” og underskriftindsamling som allerede er nået STORE HØJDER …. har DU IKKE sat din underskrift endnu – så HJÆLP DIG SELV OG BANEN – indsamlingen løber til onsdag …