La Morell til tops i Frisbjerggårds Foderserie finale

Så nåede man til årets sidste væddeløbsdag på Fyn og i Danmark. Det var en våd dag da det regnede lidt hele tide men banen så fin ud og vejret klarede lidt op efter middag.
1.løb var finalen i Frisbjerggårds Foderserie hvor 13 heste kom til start og vinderen kunne tage hjem med 300 kr foder og et dækken.
Flere kuske havde deres heste klar til dagen og der måtte et par om starter til før starten gik.
Der var god fart på fra starten og Saville/Kurt Larsen var den der bestemte den første omgang , men på sidste langside kom flere heste i angreb og rundt omløbssvinget kom La Morell/Carsten Madsen og ind på det lige overtog den spidsen og sejrede sikkert for en glad Carsten Madsen i 20,4/2140m.Andenpladsen blev der mere kamp om men Ofero Langdel/Allan B Madsen fandt plads og tog denne i 20,7/2140m før New Hill /Søren Bønneland i samme tid.
Der var dækken til anden og tredjehesten også. Tillige var der en sæk foder til alle finalens deltager fra Foderbutikken Frisbjerggård. En stor tak til Bent Ole Rasmussen som selv var til stede for at overrække præmierne.

La Morell
2.løb her tog Bee Shadow/John Køhler spids og den blev holdt det meste af løbet indtil 5 m før mål så gik en angribende Born Ege/Søren Johansson forbi med mindst mulig og sejrede i 19,6/2160m. Bee Shadow løb 20,4/2140 m på andenpladsen før C op/Karsten S Andersen i 22,1/2140m.
3.løb Unique Line/Martin Hansen havde spidsen til opløbssvinget så kom Brandy Simoni/Preben Kjærsgård frem men kun kort for Borris med Marc Bæk Nielsen havde fundet ud fra i ryggen på Unique Line og sluttede bedst af og vandt i 18,7a/2140m før Brandy Simoni i 19,3a/2140m og Barkåks Goldmaker /Jens Arne Hansen i 19,6a/2140m.
4.løb Kimber Tops vandrepokal blev vundet af Wakanda Pilegård/Bjarke Christensen som overtog spidsen i opløbet og sejrede i 18,3/2180m før en godt angribende Fernado N L/Bøje Lausen i 19,1/2160m og nr. 3 blev længe førende Ayoe’s Wiingård/Jan Søndergård i 20,3/2140m.
5.løb Toscano/Marc Bæk Nielsen var i spids det meste af løbet og ned gennem opløbet holdt den farten og sejrede i 17,9/2140m. Ambra Godiva/Steen Juul tog andenpladsen på en god afslutning i 17,4/2160m før Ullala Ami Saløv/Rene Jonassen i 17,5/2160m.
6.løb i dagens bedste opløb var der mange heste der ville tale med og sejren og bedst i flokken var Victor Flirt/ Rene Kjær som sejrede i 17,4a/2140m og samme tid fik de på de næste pladser og  med Vamos Lavec/Preben Kjærsgård som anden før Sioux Vicious/John Køhler.
7.løb Her sejrede Cherie De Vie/Steen Juul på en flot afslutning i 16,9a/2140m før Classic Sisa/Rene Kjær i 17,1a/2140m og Sander L B /Søren Johansson i 17,9a/2140m
8.løb her tog Willie Blue/Birger Jørgensen spids og denne blev holdt til mål i tiden 15,5a/1640m. Trophygirl/John Køhler var anden i 15,9a/1640m før Wonderboy/Steen Juul i 15,9a/1640m
9.løb blev vundet af Mr Merlin/ Isabella Eskildsen i 19,0/2220m før Perseus/Ninette S Pedersen i 21,7/2160m og Ocean Top/Ida Marlen Larsen i 22,6/2140m.
Dagens omsætning blev på 1.607.875 kr og deraf var de 188.000 kr. spillet på banen.