Fødselsdag …

Pernille Rasmussen fejre sin fødselsdag på Royal Canin Arena fredag den 18. maj … Pernille “satser hele stalden” og håber på en vinderbuket i løbet af dagen. Starhestene fra Team Moving er: NETTO MATZEN CRIMSON GLORY MASTER AXWORTHY PAYMASTER og sluttelig en tur bag MORNING SUNLIGHT.  GRIMSON GLORY er ude i hårdt selskab (var senest uheldig – påkørte foranliggende – i Billund) hvor Pernille sad med “hænderne fulde”. MASTER AXWORTHY står med rigtig fin chance (har dog været uheldig i folden) – men Pernille lover at hendes sorte stjerne er klar til fredag.  PAYMASTER starter for Team Moving for første gang – den skal vel allerede ses med chance ? NETTO MATZEN (gik fint prøveløb) – men kan være lidt “op og ned” – har dog stor kapacitet. Pernille slutter sin fødselsdag (på banen) bag MORNING SUNLIGHT – som er på vej opad – i form …    TIL LYKKE MED DAGEN (fredag) og “knæk og bræk” …


Bjarke Christensen møder også frem med stærkeste hold – han skal i vognen 5 gange – I 3. løb sidder han bag STORTALENTET RAMSES PILEGÅRD – uden uheld er det VINDEREN ! I 6. løb er Bjarke tilbage bag NOVA PILEGÅRD (prøvede senest “form-løb” uden held med Morten Kramer)) – vil den her være bedre ? 8. løb (Amatørløb) er det en gæstetur bag Frantz Praëm trænede RUNAWAY C N – på papiret en rigtig fin chance. Vinder Bjarke også 9- løb – her bag Søren & Mariannes fine SIR T B ? Jeg tror på, at den “spadserer” løbet hjem !!! 10. løb hedder hesten LUKAS LYKKEGÅRD (lille Bornholmer) som (iflg. tidligere ejer) trængte til miljø-skift – hesten er utrolig stresset – og ligner nærmest en der “løber på 3 ben” – når den løber langsomt – men lad jer IKKE snyde af det (sådan har hesten ALTID løbet) – kommer der først fart over feltet – indeholder den sort fart !!!