Nyt fra Kobvine

 

KOB Vine – NU MED NETHANDEL
 
Vi er rigtig glade for at kunne præsentere vores nye hjemmeside, som udover at være helt forskellig fra den tidligere, nu også tilbyder handel direkte på nettet.
Let og enkelt.
 
Det er meget let at købe ind på nettet. Du vælger dine varer og det ønskede antal, går til indkøbskurv, udfylder nogle få rubrikker med navn osv., vælger betalingsform og accepterer betingelserne. Når du har sagt ok til dette modtager du straks en kvittering for det valgte, og herefter overfører du pengene via din netbank (hvis du har valgt denne betalingsform), og hurtigt derefter ekspederes og leveres ordren på den angivne adresse. Det bliver ikke lettere. Der kan gå op til 5 hverdage fra overførsel af penge til leveringen finder sted.
Prøv det, og giv os meget gerne din mening, især hvis der måtte være steder hvor du mener det kunne forenkles.
 
Du kan selvfølgelig også handle præcis som du plejer ved at kontakte din forhandler direkte enten på mail eller telefon.
Og specielle tilbud til specielle anledninger er også helt som det plejer. Kontakt én af os direkte eller send en mail, så finder vi som altid de bedste løsninger sammen.

Gå direkte til indkøb af vin

 
 
 
PRØV DET NU
 

For lige at afprøve nethandlen har vi sammensat en lille “smagekasse” som vil være oplagt til en dag omkring grillen sammen med nogle venner.
Kassen består af en velkomstvin, en hvidvin til forretten, 3 flasker super rødvin og en dessertvin.
Velkomstvinen er en særdeles populær og superlækker let mousserende rødvin Rabosso Frizzante Rosse, hidvinen den bløse lækre Mañá Chardonnay, rødvinen den yderst smagfulde Mañá Rustic Cabernet Sauvignon og dessertvinen en meget meget lækker Dulce Moscatell.
Læs meget mere om vinene under vinlisten, og køb hele pakken for kun kr. 458,00.
 
 
 

Bestil smagekassen her