Nyt fra Kobvin

 

Nyhedsbrev nr. 2, 2012
 
 
 
 
 
 
VIND MED VIN
Hver måned i resten af 2012 sætter vi 2 flasker rigtig god vin på højkant blandt alle der har handlet for minimum kr. 300,00 i den pågældende måned. Det er uden betydning om handlen foregår i web-butikken eller direkte ved forhandleren. Husk blot at oplyse om navn og adresse hvis vi ikke allerede har den.
 
Hver gang du har handlet for kr. 300,00 deltager du automatisk i lodtrækningen af 2 gode flasker vin med ét lod. Det er det samlede køb indenfor enhver måned der tæller. Køber du samlet for kr. 600,00 deltager du i den pågældende måned med 2 lodder, for kr. 900,00 3 lodder, osv.
 
Lodtrækningen foregår ved hver måneds afslutning blandt alle lodder, første gang i slutningen af september. Vinderens navn offentliggøres i det efterfølgende nyhedsbrev.
 
Vinene på højkant er den super lækre mousserende vin “Prosecco di Valdobbiandene” og den ligeså super lækre rødvin “Maña Rustic”.
 
Samlet værdi for begge vine kr. 205,00
 
Gevinsten leveres direkte til vinderen.
Læs om vinene på vores hjemmeside.
 
Gå direkte til bestilling af vin på linket herunder, så er du med allerede i første lodtrækning i slutningen af september.

Gå direkte til bestilling af vin

 
 
 
MÅNEDENS SMAGEKASSE
 
Køb en kasse med 6 flasker af nogle af vores mest populære vine
 
FOR KUN kr. 470,00
(normalpris kr. 523,00)
 
Kassen består af 1 flaske Prosecco di Valdobbiandene (hvid mousserende), 2 flasker Maña Marisquero (hvidvin) samt 3 flasker Denuño Monastrell 2009 Crianza (rødvin).
 
Læs mere om vinene samme sted som du bestiller via linket herunder.
 
Leveres direkte til din hoveddør – så bliver det ikke nemmere.

Gå til bestilling

 
 
 
Vingaver
er altid populære
 
Vi hjælper gerne med at designe den helt rigtige gave til enhver lejlighed. Se engang på siden med gaver hvor der er præsenteret et mindre antal muligheder for at give en god og populær gave.
Som eksempel kan nævnes den meget eksklusive vingavekasse, foret med rødt plyds invendig og spækket med godt anvendeligt vinudstyr. Altid super populær. Den ser ud, og føles som om den skulle koste en million, men kan købes til en særdeles attraktiv pris.
Anvendes med stor succes til både receptioner, fødselsdage, firmagaver, julegaver m.m. På lager til omgående levering.
 
1 vingavekasse med f.eks. 1 stk. Denuno Monastrell
KUN kr. 240,00
 
Se flere gaveidéer via linket herunder, vær velkommen til at udfordre os med andre ønsker.

Link til gaveeksempler

 
 
 
 
Med venlig hilsen,
kobvine.dk
www.kobvine.dk
 
Ønsker du ikke at modtage nyhedsbrevet, kan det afmeldes via dette link: Afmeld…