Ingen heldig aften

Vel ankommet til Bergen til rimmeligt vejr var forventningerne der. Efter en tur i staldene og en snak med Ove Wassberg og rundvisning i stalden var humøret højt. Vi så også i de andre stalde på Travparken og nogen af de hestene der skulle køres med var kommet. Det så godt ud.
1 time før snart var flere af kuskene ude og varme op og efter det troede man på chancen for at få en pokal med hjem til Fyn. Desværre blev det helt anderledes i løbet. Lars Lauridsen hoppede med sin hest i starten og så var den ude. Efter en omgang efter 20 hoppede Carsten Pedersen og Kim Hansens hest virkede allerede træt. John Jørgensen havde ligget sidst i feltet og forsøgte angreb men denne var også uden bid – Carsten Pedersn hoppede igen og så var den væk. Resultatet blev at de fynske kuske var nr. 9 – 10 – 11 og 12..


Under middagen var humøret dog højt selvom det var bergenserne der tog alle præmierne.  Oslofolkene og fynboerne tog dog revance i nattens løb og selvom regnen kom i en strid strøm har det var hyggeligt. være i Bergen.
Dem som ikke havde været der før fik set den gamle bydel  og havnen i Bergen og Prinsesse Mette Marit døbe et skib i havnen.
Næste år ses vi til match i Oslo.


 


se løb. https://www.rikstoto.no/RikstotoDirekte/RDsisteuke/


tryk Bergen 3 løb