Tak for et godt bankospil

Fyens Travklub vil gerne takke alle som deltog i vores julebankospil
En stor tak til sponsorerne:
Gørtz & Jespersen/Agri team, PH Beslagsmedie, Jan Dahlgård, Chr. Lindhardt, Bent Svendsen, Rene Kjær, Ole Bender, Team Westergård, Jeppe Juel, Stald Trille Team Racer, Stutteri Mile, Stutteri Laser, Odense Osteopati, Kaj Jensen, Team Friis, Henrik Lønborg, Gitte Madsen, Peter J Hansen, Team Mønster, Travdiscount, El Team Fyn, Stutteri Line, Dyrlæge Birger Østergård, Højgård Hestehospital, Vognmand Peter Falk, Imerco Bogense, Guldsmed Maegård, Ofelia Trøjborg Katten & Musen, Automat Fyn, Olympic Laser, Racer C , Kansas, Keep On Flying, Veideland, Os Dalimo, Karinas Blomsterbinderi, Morning Sunlight, Golden Stardust, Speedy Top, Speed As Speed Can, Broadwind, Hold Me S P, Olaika Tandal/Prinsesse Foldager, Royal Simoni, K M Foto, Rex Kørup, Team Moving/Kindly Skovly, Stald Top Ti, Little Jolly, JN Glas og Indramning, Ice Cool Lomomba/Jacpot Banker, Opdrætterforeningen sektion syd, Trænerforeningen, Væddeløbsforeningen,  Beslagsmed Claus Hansen, Skygges Fanklub, Osteklubben, Vaskehuset. Royal Canin Arena, V. Hæsinge Slagteren, Møllekroen, Albani, Væddeløbsbladet, Punkt 1, A9 Flytteservice, Jette, Lene og Merete, Galopklubben, Ponyklubben, Vissenbjerg Turistfart, Stald Fine, Watsons Ejendomsselskab, Kobvine, Familien Vennekilde, Valid GT, Sir Club og venner af klubben.
En stor tak til dem der hjalp til denne aften også.

ALLE ØNSKES EN GLÆDELIG JUL OG ET GODT NYTÅR.