Ser på Fynske chancer …

1. løb monté OHIO LASER(1) – det kunne meget let blive SPIDS OG SLUT – og så kan Louise hente blomster her … hesten er hurtig og stabil. KUNG SANDER(S)(3) er – uden “galop-sko” også en rigtig god chance…2. løb Forårspokalen/Guldsmed Maegaards ærespræmie vinder og plads på MASTER AXWORTHY – fynsk opdrættede MAGNUS TAX  kan måske være sejrsaktuel i dette løb – så senest (på Lunden) rigtig godt ud … 3. løb SONNY BOY LAVEC(2) indeholder “oceaner” af fart – og undgår den fejl – er den “stjerne-vinder” … 4. løb KÆMPE store SOUL LA MARC (8) har jo ikke gjort noget forkert endnu – og ligner en hest der når MEGET LANGT – det kan blive til endnu en sejr her … 5. løb – plads på “outsideren” RINGER’S RUBIN (1) ( hentede 3. plads i Skive senest fra starspor 12!!!)… 6. løb ” ingen regner med” LITTLE JOLLY(1) men den vandt jo let i sin seneste start … 8. løb Vinder og plads på OLYMPIC LASER(9) som bare vokser med opgaverne …  10. løb Den “sjove” her – er QUIM LAUXMONT (DE)(4) ,,, JACKPOT BANKER(2) står rigtig fint her og bør være en top-chance …  så “krydser vi fingre” og håber at vejret “holder” så vi ENDELIG kan køre væddeløb på banen igen …