Fynske heste til start i Billund til AFTEN-TRAV

I 3. løb starter MISS TORKDAHL(S)(2)/ Birger Jørgensen og SMILLA HÅBEGÅRD(8)/ Ole Bender – med stor vinderchance til MISS TORKDAHL(2) – den virker meget stabil og må kunne komme langt på det. I 5. løb starter Team Moving staldens “konge” – KINGLY SKOVLY(8)/ Pernille Rasmussen – med det den allerede har vist for Pernille – må det være med en stor vinderchance – da den i hvert fald IKKE er ked af distancen 3240m. I 6. løb sender Fyn 4 heste ud mod uimodståelige INDIAN SUMMER D (1)/ Birger Jørgensen – på papiret skal “de” nok kører om andenpræmien – RESPEKT G K(5)/Ole Bender – PERFECT ONE(6)/Rene Kjær – NIKKI LUND(8)/ Jeppe Juel og LITTLE JOLLY(9)/ Bjarke Christensen …. som LITTLE JOLLY afsluttede senest på Fyn – kan den måske byde INDIAN SUMMER D “op til dans”. Danmarkshesten RONALDO HASTRUP(1)/Birger Jørgensen bliver spændende at følge – den kunne såmen sagtens gå hen og vinde løbet – den bliver (nu) bare bedre og bedre – mon ikke manges øjne hviler på den i aften?  9. løb SMOKIE JUVEL(S)(4)/Birger Jørgensen og PRINSESSE FOLDAGER(6)/Niels E. Cristiansen – et par der kunne blive “mellem de tre” eller bedre! 10. løb (formløb) her er de fynske deltagere DREAM QUANTARIE(S)(5)/Pernille Rasmussen – QUIM LAUXMONT(DE)(8)/ Nels E. Christiansen – OLIVIA SØBO(9)/ Morten P. Kramer – QUIM LAUXMONT(DE)(8) hentede en fin andenplads i seneste start – og er vel den der kan tage “buketten” med til Fyn.  (DREAM QUANTARIE(S)(5) – starter for sidste gang for Team Moving – hesten er solgt til Stald Top Ti !)   KNÆK OG BRÆK TIL ALLE DE FYNSKE HESTE !!!