Fynske med gode chancer ….

1. løb Lidt vinder og meget plads på SIR SPENCER JOLLY(9) viser flair for jobbet … 2. løb Alle de fynske deltagere er gode “plads-bud” – SENSEI ACT(1) – SCHIANTO(7) og RAMSES PILEGÅRD(8) … Ville nok satse mest på sæsondebutanten RAMSES PILEGÅRD(8) …3. løb IGEN rigtig fine fynske deltagere – og IGEN alle med MINDST pladschance …SWEET SISTER JOLLY(1) – SENSATION SECRET(6) – MISS TORKDAHL(S)(8) og SMILLA HÅBEGÅRD(9) … dog er SENSATION SECRET(6) mest en “vind eller forsvind” …4. løb har ÅRETS HEST 2012 til start og (fejlfri) vil den ALTID være at finde “på målfotoet” ROYAL SIMONI(6) … RINGER’s RUBIN(1)  – (nu i snorestart, som før har vist sig IKKE at være en fordel for hesten) … men træder den an – vil den sælge sig dyrt fra spor 1…5. løb endnu en ÅRETS HEST til start – NIKKI LUND(5) – den må ses med STOR vinderchance – så mon ikke ejeren Olav Anderson kan få en buket med til vasen – på sin fødselsdag!!!smiley  Eneste fynske deltager i 6. løb GOLDEN CUP er Team Moving’s “KONGE” – KINGLY SKOVLY(13) – det ser (på papiret) svært ud – men hesten vil “elske” hvis der bliver tempo på – det gør i hvert fald chancen for en top-pladsering større … 7. løb PRETTY GIRL(1) det kan blive svært … men-men løbet skal jo køres først …8.løb (OLD-HORSE “parodi”løb …) den “slags løb” “vender alt på hovedet” – heste der NORMALT vil stå med stort tillæg -“står nu” spids og omvendt ….tror KYRAS(9) eller  PICTURE PERFECT(3)  vil blive “hejst” som vinder – med pladschancer til sidste løbsdags vinder MASTER AXWORTHY(14) og fra klassen kommende MOA(7) … “den sjove” i dette løb er KISS ME S P(5) – hesten som Danmarksmester BENT SVENDSEN sagde om (da han kørte den i DM) at “Får jeg plads – vinder jeg det løb”!!! … obs…)