Tilbud fra H H Care

 

HH Care Psyllium Husk
Sneen er endelig ved at have sluppet sit tag, og inden længe er det tid til mere foldtid til vores heste. Desværre er der lige nu kun det kedelige døde græs og det giver hestene lyst til at grave dybere efter de fine nye spirer. Det kan desværre også være årsag til en omgang kolik, da hesten ikke kan undgå at få sand med op sammen med spirerne. Med vores nye Psyllium Husk Mash er der mulighed for at forebygge mod en sandkolik.

Psyllium Husk Mash er en velsmagende mash iblandet loppefrøskaller. Når du har blandet mash op med varmt vand vil geleringsprocessen fra loppefrøskallerne allerede starte. Så snart hesten får mashen i maven vil denne geleagtige masse hjælpe de små sandpartikler ud af hestens tarme, og på den måde virke forebyggende.

Lige nu sparer du 20% i vores webshop.

Psyllium Husk Mash, 3 kg
Normalpris kr. 255,00 (inkl. moms)
NU kr. 204,00 (inkl. moms)

Psyllium Husk Mash, 7,5 kg
Normalpris kr. 445,00 (inkl. moms)
NU kr. 356,00 (inkl. moms)

 

Halv pris på Gul Stride!
Vi har fokus på vores led produkter og lige nu kan du få “den gule” STRIDE til halv pris. Stride indeholder en kombination af hydrolysat af kitin, chondroitinsulfat og biotilgængelig svovl – vigtige næringsstoffer, der kan hjælpe hesten med at klare strabasserne i forbindelse med træning og konkurrencer. STRIDE (den gule) er til opstart, velegnet ved en akut skade. STRIDE mp (Den blå) er til vedligeholdelse efter en opstartsperiode med (Den gule) STRIDE.

STRIDE, 30 x 50 gr.
Normalpris kr. 1.089,00 (inkl. moms)
NU kr. 544,50 (inkl. moms)

 

Føl tid?
Er uheldet ude er det godt at være forberedt. Med Føl-Nød-Pakken fra Marstall får du råmælk og mælkeerstatning til føllets første døgn.

Kr. 985,00 (inkl. moms)

 

 

Se mere på Marstall  – tryk på logoet i toppen