Ser på FYNSKE CHANCER ….

I fredagens tredie løb starter både SONNY BOY LAVEC(5)/John K og ROBERTO RY(6)/ Ole Bender med stor vinderchance – førstnævnte “skal bare” lade galopskoene ligge hjemme – så vinder den!!! ROBERTO RY har stabilitet som sit “varemærke” og det vil den nå MEGET LANGT PÅ – og kan derfor være at finde på vinderpladsen – hvis SONNY BOY LAVEC “dummer” sig … DANMARKSHESTEN RONALDO HASTRUP(10)/Birger Jørgensen er Fyn’s repræsentant i 4. løb – sammen med PERSEUS(1)/Morten P. Kramer og RINGER’S RUBIN(4)/Bent Svendsen – kunne det blive SPIDS OG SLUT for PERSEUS??? Alle tre – kan være at finde – “blandt de tre” først ved stregen”!!!… 2-7-8 og 11 bliver de “fynske chancer” i dagens 5. løb SMILLA HÅBEGÅRD(2)/Ole Bender – galoprisiko? – Tror mest på MISS TORKDAHL(S)(11)/Johnny Jørgensen – bagspor – men STABIL som få … 6. løb INCANTO(DE)(4)/John K – nu på “hjemmebane” med stor vinderchance – LITTLE JOLLY(5)/Bjarke Christensen og NUBIEN WATER(S)(8)Rene Kjær – kan begge overraske (i lille felt) …POUL STRIPP POKALEN – 7. løb MASTER AXWORTHY(1)/Pernille Rasmussen – NEXTSTOP SCT PEDER(4)/John K – PINOCCHIO DAY(9)/Rene Kjær og OLAIKA TANDAL(10)/Niels Erik Christiansen – OLAIKA TANDAL(10) (er godt inde i løbet) PINOCCHIO DAY(9) (synes “helt væk” for tiden…) NEXTSTOP SCT PEDER(3) – har været prøvet i formløb (uden succes – her ser det vel endnu sværere ud!) og endelig MASTER AXWORTHY(1)/Pernille Rasmussen (måske på PLADS ?)… Begynderløb (8. løb) TROPHYGIRL(3)/Kent Friborg skal kunne noget bedre end sin prøveløbstid (det kan den sikkert også!)  SIR SPENCER JOLLY(7)/Johnny Jørgensen – går rigtig fine tider – og vil ende langt fremme (vinderchance) … 9. løb Monté-løb – de 2 fynske deltagere får det “nok” mere end svært … MONSHINE STAR(S)(2)/Monica Fentz . stabil – men rækker det? Ny hest på fynske hænder – MCCOY V K(7)/Bolette Rosenlund … hesten har ved flere lejligheder vist sig som en rigtig fin montéhest – har bl.a. vundet monté-løb for dygtige Michelle Mønster i 2012… I dagens formløb er 12 af de 15 heste FYNSKE – løbet er SPRINT – og hvem vinder så det? Den “sjove” er – JA-DAK TINGHØJ(6)/Kurt Larsen – hesten dummede sig i volten senest (det gør den nok ikke igen) …JACKPOT BANKER(8)/Allan B. Madsen kunne også være et bud …. eller LITTLE PRIDE T M(S)(3)/ Pernille Rasmussen – hesten gjorde et fint indtryk senest som 3…. – … VIND ELLER FORSVIND (desværre for det meste “det sidste”) GOLDEN STARDUST(S)(2)/Iver Jessen ,,, (“gruer” for sidste sving!!!) …..