Søren & Bjarke til DM – lørdag på Lunden …

“KNÆK OG BRÆK” til de 2 fynske kuske i DM for amatører – det er “nok ikke” de største STJERNER Søren og Bjarke har trukket i lodtrækningen ….  Søren’s første køretur er i dagens 3. løb hesten hedder SPEEDAWAY(7) – den er seedet sidst – ser (på papiret) ustabil ud – har dog en 16-tid og er fejlfri i auto … I 4. løb er det så Bjarke’s tur bag ROBIN(7) – hesten er seedet 3. den løber på pæne tider … I dagens 6. løb kommer begge kuske på “noget af en prøve” Bjarke med POWER KNIGHT(7) og Søren med CANTERBURY TAIL(9) – seedet h.h.v. 3. og 4. “sidst” – Søren’s “chance” har fine tider (i snor) – har IKKE været i auto i de seneste starter – så hvem ved? Endelig i sidste afdeling – ser vi begge i aktion igen – Søren med PASTURE BYRDS(1) – fin hest – fejlfri i auto – seedet 4. RASMUS PILBRO(5) er seedet 6. – på papiret ser den ud til at være “god til 3. pladser” men det kan Bjarke jo bare lave om på !!! … Så er det “bare” at vente til lørdag – så ved vi om vi får en DANSK MESTER for amatører … til Fyn igen . Pernille Rasmussen gjorde jo “det umulige” som “eneste høne i kurven” – Vandt hun DM for Amatører på Bornholm  …