Sølvmedalje – Bjarke en flot nr 2 ved DM

Det blev “lige ved og næsten” for FYN og Bjarke Christensen ved dette års DM for AMATØRER på Lunden lørdag eftermiddag … Bjarke måtte “nøjes med” en FLOT andenplads bag “en anden Bjarke” nemlig Haagensen – som  blev dansk mester … Nu var fynske Bjarke i øvrigt ikke “så heldig” – da han i to løb mistede gode positioner – da andre – enten fejlede – eller kørte  direkte “sammen med” Bjarkes hest … såh … uden de “uheld” – kunne det lige så godt ha’ været “den Fynske Bjarke” der skulle øverst på sejrsskamlen ! Søren Bønneland hentede også fine pladseringer med to af sine køreture h.h.v. en femte- og en andenplads – i sidste afdeling var Søren nærmest ved at “blive kørt over” af bagvedliggende Kjell Nielsen (som slet IKKE havde styr på sin hest) – flere gange var den ved at “vælte Søren ud af vognen” – for i opløbssvinget – at KØRE DIREKTE OP I SØREN – som ellers der var kommet fri – fra sin inderbaneposition … puh-ha (den tur glemmer han nok ikke ilge med det samme) – det hele endte med opløbsgalop for Søren …