En lidt “a-typisk” væddeløbsdag …

Der bliver disket op med 8 travløb onsdag den 19. juni – men KUN i de 4 løb – er der fynsk deltagelse !!!  1. løb THE BUTCHER (1) og SPECIAL ONE (4)  – to spændende fynske heste – som begge skal ses med chance i løbet … I dagens 2. løb starter (vanskelige) SONNY BOY LAVEC(5) – vi har set hvad den kan – men VIL den? Den er “lidt af” en VIND eller FORSVIND … REX KØRUP(6) – gik rigtig godt i sæsondebut – og er den fejlfri kan det “sagtens” være vinderen … PRINSESSE FOLDAGER(7) – måske en pladschance – medens RONALDO HASTRUP(9) skal lade galopskoene “blive hjemme” hvis den vil være med på stregen ……… Så skal vi helt frem til dagens 7. løb – inden der igen er fynsk deltagelse!  NEXTSTOP SCT PEDER(1) “chock-sejrede” i sin seneste start i Billund (14,7 og 75 gange pengene!!!) Det sker nok ikke igen i dette løb …ROYAL SIMONI(11) gik rigtig godt (for sin ejer) senest – John Jørgensen sidder også denne gang bag den nyttige hest – men på papiret – ser det svært ud – det samme for de 3 andre fynske “i-slet” … PERFECT ONE(8) NIKKI LUND (9) og BROADWIND(US)(12) – i et løb med hårde konkurrenter … Endelig dagens formløb – hvor 12 af de 14 heste er fynske – størst chance (mellem “de tre”) til: QUIM LAUXMONT(DE)(9) – LITTLE PRIDE TM(S)(2) – MORNING SUNLIGHT(3) – Vinderchance til en godt afsluttende OLIVIA SØBO(10) …