Starter i Billund – i morgen – torsdag

   Flere fynske heste tager i morgen (torsdag) turen til Billund Trav.  I 1. løb starter (7) PILIA/Birger Jørgensen (den er godkendt i en 21-tid i Odense) så hesten må have gode chancer … 3. løb starter Mona Jensen (10)OPUS CÆSAR/Peter Frandsen (hesten har holdt en “god måneds pause” – p.g.a. halsproblemer) ..og Ronaldo Hastrup/Birger Jørgensen som det rette løb igen tager præmie. 4. løb (3) MISS TORKDAHL – udgår – Niels Erik Christiansen starter nyerhvervelsen – (10) SMILLA HÅBEGÅRD … 5. løb (14) KINGLY SKOVLY/Pernille Rasmussen (har også holdt “lidt pause”) og skal i gang igen …  Star Dirt/Christian Lindhardt har nok mest galop men med det rigtige hoved på er den en mulig vinder..10. løb (2) RINGER’S RUBIN/Bent Svendsen – træder den an – bliver den HELT SIKKERT kørt “for-fuldt” – og kan måske nå langt – på “det” !? …       I 3.