12. juni = Fynsk Fredag …

Det kan blive nogle ganske se-værdige løb – set med Fynske “briller” … I dagens 3. løb skal vi stifte bekendtskab med en debutant – nemlig T BIRD MALOU(2) (godkendt i 21,2) – det skal ikke undre mig om den allerede første gang kan blande sig i toppen … PILIA(3) startede i Billund – men den løb (desværre) ud i en galop – hvor det ellers så lovende ud … tiden 20,2g … 4. løb igen fynske heste med vinderchance … PINOCCHIO DAY(5) formen er HELT sikkert – op-ad-gående … og RINGER’S RUBIN (6) var  “lige ved og næsten” –  for Bent Svendsen anden i 16,5a – denne gang er linerne overladt til Jeppe Juel – og det bliver det jo ikke ringere af … 5. løb OPAL LASER(3) har det mere end svært i år (har endnu IKKE fået en krone på kontoen) … medens OLAIKA TANDAL(7) næsten hver gang viser sig fra “sin pæne side” … 6. løb – mon ikke der står TROPHYGIRL (9) på det løb – hesten laver den ene fremragende præstation efter den anden – så det kan godt være at “resten” skal “slås” om andenpladsen … bl.a. SENSATION SECRET(7) – den skal have en af “sine gode dage” – så når den langt … SMILLA HÅBEGÅRD(6) – så rigtig fin ud i sin debut for Niels Erik Christiansen i Billund – men … da “hætten røg” endte det ud i galop – hvor det ellers lignede noget stort … 7. løb.  Bliver NEXTSTOP SCT PEDER(9) ved med at overraske, tja, man ved jo aldrig … REX KØRUP (3) – har i år – KUN haft “galop-skoene” på – uden dem – når den langt … MOGENS KRISTIANSEN’s FØDSELSDAGSLØB – formløbet – er dagens sidste løb – men nok også “det bedste” … MORTEN P. KRAMER – IVER JESSEN – PERNILLE RASMUSSEN og ALLAN B. MADSEN – har alle vundet løbet tidligere … kan en af dem gøre det igen? MORTEN starter ikke (så ingen chance der) – IVER JESSEN med MORNING SUNLIGHT(3) – skal nok køre “fang mig hvis I kan” – for at have en chance … PERNILLE RASMUSSEN sidder bag staldens BROADWIND(15) med 80 meters tillæg – så “mon ikke” der skal en 16-tid til for at vinde … vi får se … ALLAN B. MADSEN bag JACKPOT BANKER(4) vil HELT SIKKERT gerne gen-vinde pokalen – og hesten gik da også (godkendt) senest med Monika Fentz  … et spændende løb bliver det helt sikkert …. andre “chancer” kunne være …QUIM LAUXMONT(8)(nu med ejer) … MONSHINE STAR(9) (formen i top) … eller (hvad jeg håber) KIMBER TOP(12) – den vandt senest ganske let – og forbedrer sig fra gang til gang … Burde vel “nævne endnu flere” … for i formløb er der jo næsten altid RIGTIG MANGE MED CHANCE …. go’ FYNSK FREDAG …