Der stod FYN på det hele …

Lørdags travet i Billund stod i FYN’s TEGN ….. Bjarke Christensen hentede 2 sejre – Claus Hansen hentede en 1. og en 2. plads  og Søren Bønneland hentede også blomster for en 1. plads. DE LØBER SOLEN SORT i Billund (det skete i overført betydning) – for LØBE DEN SORT var ganske u-muligt – temperaturen “sneg sig op” mod de 30 grader !!! …. Bjarke “lagde ud” med sejr i det første opgør…  SUPER SUSSER/Pernille Rasmussen førte det meste af løbet – med EN MEGET TAPPER PRINCESS EAGLE(S)/ Claus Hansen liggende i “dødens” – hele rejsen …. – ind på lige bane – begyndte RUMRUNNER JOLLY/Bjarke Christensen at sætte “gang i sejlene” …  og vandt sikkert i gode 19,5 (2020m) før Claus Hansen med PRINCESS EAGLE(S) – som var STOR i “nederlaget” – tiden så fin som 20,4(2000m) – ny record for begge heste … SUPER SUSSER endte som den første udenfor præmierækken… Så blev det Søren Bønneland’s tur til at vise “det Fynske flag” … på en flot finish vandt NEW HILL i 18,3(2040m) … I 4. løb så vi Claus Hansen vinde med Martin Hansen trænede RAHPSODIA LASER i tiden 17,6(2020m) …  Så blev det 5. løb og Bjarke var igen – først på “pletten”  denne gang med RAMSES PILEGÅRD og IGEN i ny record for hesten – flotte 16,7(2020m) – Pernille/BROADWIND(US) hentede 4. plads i 17,3(2040m) – RENOIR SIMONI/Søren – førte længe løbet – men på sidste bagside kom en galop – som ikke var til at reparere og det endte i “ingen-ting” … 6. (og sidste løb) havde Pernille fået “turen” med O’NIKKI TOP (som endnu ALDRIG har vundet løb) – de to førte det meste af løbet – men det ebbede ud til sidst – og endte med en GODKENDT 3. plads i tiden 19,4(2000m)….. En MEGET varm dag – med rigtig flot travsport …. men der “mangler nu” – at man kan spille i løbene og at der bliver “gjort lidt mere ud af “de dage”” – ellers af-folker man TOTALT banen – og det er vel IKKE det – der er “lagt op til” ? …. det positive – DEJLIGT AT VÆRE FYN-BO – godt gået heste og kuske !!!