Lidt vinder og meget plads …

I fredagens 2. løb ville jeg satse mine penge på RUMRUNNER JOLLY(8) – den vandt i sin seneste start i Billund – ganske let ! … I 6. løb kunne det være “sjovt” hvis SENSATION SECRET(1) – trådte an – og viste – hvad vi før har set den kan – altså – “lidt vinder og meget plads” på den … 7. løb – spil på 3 heste …. NEXTSTOP SCT PEDER(S)(12) – ROMEO PELLE(11) og OLYMPIC LASER(7) – som kommer tilbage efter pause – det bliver dem alle – på plads … 9. løb MEGET VINDER og lidt plads på RAMSES PILEGÅRD(1) – den vandt “såmen” i 16,7 2020m – i Billund i sin senste start …. I 11. og sidste løb – bliver det nok “kun” til PLADS-SPIL … på – MONSHINE STAR(S)(8) – ÆDLA RICO(S)(7) og KIMBER TOP(10) – undgår sidstnævnte  “traffikale problemer” undervejs (senest løb den “ind i 2”)!! – og endte som første hest udenfor pengene … så SE OP FOR DEN !!! ………..FYNSK FREDAG I FLOT SOLSKIN OG MED MANGE RIGTIG GODE LØB ………