FAVORITTER? FLERE FYNSKE FORVENTNINGER – FREDAG

Allerede i første løb ser det “godt ud” med de fynske favoritchancer … både PILIA(6) og PRINCESS EAGLE(S)(8) vil være med i afgørelsen af dette løb. I 3. løb er der også “pil opad” for PINOCCHIO DAY(6) – har endnu ikke vundet løb i år i 12 forsøg –  men ….. sejren “nærmer sig” …… Nok en fynsk favorit finder vi i dagens 4. løb – nemlig ROYAL SIMONI(3) … 13,4 (ny rekord) rakte “kun” til en tredieplads på Jægersro (1640m) – nu på hjemmebane og “klar til” at hente ærespræmie fra Begravelsesforretning Fyen …. TROPHY GIRL(4) – vinder jo hver anden gang – så det passer med at “runde tårnet” efter endnu en sejr på fredag i  5. løb …..OFERO LANGDEL(S)(10) – leverede ikke mindre end en kanonafslutning senest  – der gav en flot 3. plads i ny rekord 15,4a 2140m … så se op for den (i 7. løb) …DUVIL HESTEFODER præsenterer denne gang 2 FORMLØB – og da distancen er 2640m – skal man nok kigge efter vinderen blandt tillægshestene … 100 meter op for MCCOY V K(13) – skulle jo ikke betyde “det store” for hesten – der KUN har været et MEGET positivt bekendtskab for sin nye ejer … KUNG SANDER(S)(11) har gjort det fint i montè – men har ikke rigtig gjort væsen af sig i sulkyløb – distancen vil også her være en fordel … i 9. løb prøves RENOIR SIMONI(2) med Birger Jørgensen ved linerne – men selv med en Birger Jørgensen op – ser det “svært ud” … så når vi frem til AMATØRERNES ELITE CUP indl. afdeling – 12 heste til start – heraf 3 fynske – de 2 med rigtig fine chancer til at “indløse billet” til start på Derby-week-end (i finalen) …BROADWIND(US)(10/Pernille Rasmussen og NEXTSTOP SCT PEDER(11)/Thomas Demant Andersen (sidst han sad bag hesten var det lig med SEJR) senest de 2 ovennævnte heste startede endte det med galop …. lad os håbe på at “trav-skoene” er på – og chancerne vil være store for begge ekvipager …. DUVIL HESTEFODER præsenterer – afslutter en FYNSK FREDAG med endnu et løb over den “velvoksne” distance 2640m – og IGEN tror jeg tillæghestene henter toppladseringer ….KYRAS(13)-ÆDLA RICO(S)(11)-LA MORELL(10)- NOVA PILEGÅRD(9) (der en BUND-STABIL) …. den er måske kan blande sig – er – QUIM LAUXMONT(DE)(5) … “på papiret” ser det ud til rigtig gode chancer for de fynske deltagere …..