Chancer til lørdagens løb …

Selvom der ikke kan spille til dagens løb – kan man da godt ha’ en idé om – hvordan chancerne er i løbene.  1. løb SLINGSHOT(7) – det ser ud til, at det er første gang den prøves i snorestart – fungerer det for den travsikre hest, kunne det godt være vinderen,  Modbud – OCTAVIA TAMSEN(5) – løber på rigtig gode tider – PING PONG ATTACK(1) – godkendt i prøveløb i 21,3 – og kan nok bedre på dagen… I dagens andet løb er der KUN ” EN HEST PÅ BANEN” – den hedder KYRAS(6) – vinder den IKKE dette løb – (vinder den ALDRIG løb)!!! Jeg kan ikke rigtig finde “modbud” !? MIKE STENSBÆK(2) – NEW HILL(1) eller OLYMPIC LASER (3) – som dog skuffede efter 3 mdr. pause !? … 3. løb Montéuddannelsesløb C MY SURPRISE(S)(4) – hentede en fin andenplads sidst den gæstede Fyn – RHAPSODIA LASER(5) – stabil og løber på fine tider – FAST GOJ(S)(2) – vandt i en 22-tid – sidst der var uddannelsesløb her på banen – håber lidt på MORNING SUNLIGHT(S)(1) – som over 2660m senest -sluttede forrygende af i 20,4 tid … 15 heste skal dyste i dagens sidste løb – 2 heste er lettet til dagen – NOVA PILEGÅRD(9) og HOLD ME SP(10) og de kunne “måske” gøre deres til – at Pernille IKKE laver et hat-trick med ÆDLA RICO(S)(13) – hesten ligner en, der bare ka’ fortsætte med at vinde løb “på stribe” … Nu håber “vi” bare på GODT VEJR – og at der er mange mennesker, der “finder ud på banen” – til en anderledes løbsdag … som starter kl 11 – hvor der vil være BØRNELOPPEMARKED – Fremvisning af MOTOCROSSCYKLER – I amatørstalden vil 23 årige SPEEDY TOP – være “klar” til at blive “klappet” og “børstet” – hvis børn har lyst til det -I paddocken bliver der lejlighed til en ride-/køretur med pony – 2 kommende brude “dyster” i roadcar (på travbanen) – Der er opvisning og “pasløb” med Islandske heste – og dagen afsluttes med mulighed for en tur i roadcar med en travhest  …. der er “noget for alle” – og i VASKEHUSET er der MAD og DRIKKE – så tag bare venner og naboer med – så de kan mærke “suset” og få lyst til at gæste banen igen – når der afholdes løb onsdag den 28. august kl. 15 …     – vinder