En “dobbel” til Jeppe Juel ???

Tiden nærmer sig snart – hvor Derby week-end’en finder – den første Derby Vinder – nemlig Hoppe Derby Vinderen ….  jeg tror MEGET på Jeppe Juel og STARLET BEAT(2) – og sæ’fø’li’ SOLSTRÅLEN (5) med Peter M. Andersson – “den sjove” (plads-hest) SPIK PARTY (8) med Kenneth Haugstad …. DANSK TAROK TRAV DERBY  – tja, det skulle ikke “undre” hvis Jeppe Juel høster ÅRTES TROPHY (trofæ) – med herlige STELTON(10) “tæt forfulgt af” SUPER YANKEE (11) med J. Sjunnesson (den har været “lige ved og næsten” de sidste 4 starter) …. og så ser “vi Fynboer” frem til at Frantz Praëm trænede STAR LIFE WALTZ(1) Kenn Ecce – blander sig HELT i topstriden – den “står” i hvert fald – hver en meter af løbet …. knæk og bræk – ALLER MEST til den ekvipage – FYNSKE STAR LIFE WALTZ  ….. og ellers GOD DERBY WEEK-END med et “MÅ DEN BEDSTE HEST VINDE” …. (for det gør “den” jo nok)winkyes