Damerne – først ….

Dagens 2 travløb gav sejr til 2 af hjemmebanens DYGTIGE kvindelige travkuske. I første løb hed vinderen ÆDLA RICO(S) 4. gang Pernille sad bag den sorte hoppe blev lig med 4 SEJR PÅ STRIBE (flot flot stykke arbejde Team Moving har lavet med DEN hest) – “gu’ ve” hvornår sejrene slutter – med det vi  OGSÅ SÅ i dag – er det stensikkert KVARTALETS HEST – og godt på vej mod ÅRETS HEST – vindertiden 18,2 2180m… andenpladsen til godt afsluttende PERSEUS Morten P. Kramer i tiden 19,1 2160m og tredieplads til OHIO LASER med Philip Myrup – tiden 19,6 2160m …. MONIKA FENTZ sad bag stabile JACKPOT BANKER og kørte efter “fang mig hvis i kan” – og det kunne de IKKE – STORT TIL LYKKE til Monika – med hendes første sejr – som amatør – JACKPOT BANKER sejrede meget sikkert i den fine tid 18,4 1640m – som i det første travløb måtte dygtige Morten P. Kramer lade “damerne komme først” – en fin andenplads igen – denne gang med OLIVIA SØBO blev det til – i tiden 17,0 1680m – trediepladsen til storoutsideren OCEAN TOP/Evald Jensen i tiden 19,2 1640m – så ikke noget at sige til at det blev MERE END SVÆRT for tillægshestene.  FORMLØB og så en vindertid på 18,4 !!! BROADWIND(US) løb f.eks. 16,3 med 80m tillæg (på sprint) – det “rakte” til en 9. plads og en ny rekord for hesten !!! GODT GÅET PIGER – sådanwink