“NON” – aktivitetsdag ….

AKTIVITETSDAG !!! De eneste aktive bliver KUSKE & HESTE i dagen 3 løb !!! Tre løb med hhv 5 – 6 og 15 heste !!! Kunne “man” dog for pokker ikke have delt formløbet med 7 og 8 heste i??? Der køres jo IKKE om en GULDBARRE – !!! Hvad har man i “kroner og øre” – “at gøre godt med på disse “aktivitetsdage”??? Det er I HVERT FALD IKKE præmierne til de startende heste der “koster kassen” 18.200 kr – fordelt i tre løb – er hvad der “aller-nådigst uddeles” på lørdag …. (tid til eftertanke) ….!!!  I mine øjne virker det som om, at det tiltag – AKTIVITETSDAG – overhovedet INGEN virkning har … hvis hensigten var at få FLERE FOLK IND I SPORTEN –   … … … Nu et kig på de startende heste/kuske i dagen løb – første løb (hvor også proff kan deltage) – “finder jeg EN” – nemlig John K som desuden starter “næsten halvdelen” af hestene i løbet – nemlig 2 ud af 5 … John K sidder selv bag (4) NEXSTOP SCT PEDER(S) som (måske) kan stoppe (5)ÆDLA RICO’s sejre – 4 i “rap” er det blevet til indtil nu – spændende at se om den kan tage “en håndfuld” – Pernille må her vise, om den også rækker i “det bedre selskab” – (3)OFERO LANGDEL(S) har Kurt Hansen ved linerne – og med rette hoved på – kan den jo også en del – (2)PONTIAC/Iver Jessen og (1)O’NIKKI TOP/Evald Jensen – tager også præmie … 2. løb AMATØRLØB – på papiret et åbent løb – alle med chance for at hente vinderbuketten – (2)MADONNA SPEED/Klaus Hansen kan blive svær at give meter til – selv for (5)MASTER AXWORTHY/Pernille Rasmussen og (6)PERSEUS/Morten P. Kramer ….15 heste til start i dagens formløb – og hvem er “nålen i høstakken” … (6)QUIM LAUXMONT(S) – (7)KIMBER TOP – (15)EXTRA OKAY(S) er alle lettet – kunne det blive en af dem?  (9)HOLD ME S P (10)OLIVIA SØBO og (12)MONSHINE STAR(S) – kan ALLE slutte af  og der skal IKKE køres for langsomt den første kilometer – før vinderen måske findes blandt “de tre” … HUSK – løbene starter allerede kl 11.00 – og slutter ca 13.30 … og det var “så den dag” !!!