Heldigvis – den sidste i år …

Lørdag “afholdes” AKTIVITETSDAG !!!??? For sidste gang i år (og TAK for det) – i “min verden” kan jeg ikke se – at “den slags” skal få nye mennesker ind i sporten – MINIMAL information ud-af-til – INGEN mulighed for at (de FÅ der måtte komme – ud-over kuske/ryttere)kan spille til løbene …  det er “bare” min mening …   og selvom der IKKE er mulighed for at spille på de startende heste – kan vi da godt “se på chancer” (det koster da ikke noget) … 1. løb – det kunne måske denne gang blive MORTEN P KRAMER og PERSEUS(8) der skal tilbage efter blomster, den har været lige ved og næsten et par gange og gik senest en 16-tid. Pernille Rasmussen (som “plejer” at vinde 2 løb på disse dage) starter her SUPER SUSSER(1)  – tror ikke den er “SUPER” men mere “SUSSER” selvom den står alene fra spids – andre gode chancer til OFERO LANGDEL(S)(6) – SIR T B – RAMSES PILEGÅRD … 2. løb Det er måske her Pernille kan hente sin “første” sejr på dagen – MASTER AXWORTHY (5) der skal ud imod “profferne” – lørdag er der 4 af “slagsen” … 5 heste starter fra 2180 – og ALLE med stor chance for sejr – tænker bl.a. på KYRAS(11) – LITTLE JOLLY(12) en fejlfri MADE SHADOW – som kommer fra Skive eller Ålborghesten BLACK PROGRESS(S)(13) …. 3. løb Montéuddannelsesløb – med 7 startende ekvipager ….”spøjst” (formberegnet) – i forhold til sidste gang i Odense – MORNING SUNLIGHT(S)(3)/LOUISE ANDERSEN stod 2140m (var anden i 21,5) – nu har den “fået” 20m  altså 2160m … FAST GOJ(S)/CHRISTIAN SCHRAM)(2) står (som sidst 2140m – var fjerde i 21,7) … og endelig RHAPSODIA LASER(4)/DITTE B JENSEN – den er lettet 20m – stod sidst 2180m og var femte i 20,8  !!!! “Og vinderen – er … enten KUNG SANDER(S)(5)/NINETTE S PEDERSEN eller MONICA FENTZ – der er “tilbge” i sadlen på MONSHINE STAR(S)(6) … Så er vi ALLEREDE nået til sidste løb … formløbet med 13 startende ….  heste (med chancer) der er lettet til denne gang – er NOVA PILEGÅRD (6)/BJARKE CHRISTENSEN – BROADWIND(US)(11)/PERNILLE RASMUSSEN … gu’ ve’ om den “opfører sig” ordentligt denne gang? Den var godt nok ved at “ta’ magten fra” Pernille sidst …. skal kusken (igen) ha’ 2 buketter med hjem – skal den “lige først vise” – at den vil gøre arbejdet færdigt!!! ….  En skam man ikke kan spille (så ville der være GODE ODDS på O’NIKKI TOP(1)) – hesten er 7 år – og har ALDRIG vundet løb – det kunne blive i dag!!! – Senest kom den til at hænge på GOLDEN STARDUST (som INGEN lyst havde til at “gå fremad” – og O’NIKKI TOP fik her sin chance spoleret … GOLDEN STARDUST starter for ny ejer første gang – så må vi se om han kan få hoppen til at VISE DET DEN KAN !!! …. 120m tillæg …. det er dog en del – for MINGUS T(13)/THOMAS D ANDERSEN – men med en tredieplads i 13,9a – er det vel helt ok … løber den ny rekord … så VINDER DEN !!!   Go’ lørdag – på FYENS VÆDDELØBSBANE yes …