Nyt tiltag godt modtaget

Onsdag var dagen for finalen i Golden Cup og flere gode heste satte hinanden stævne. Tillige forsøgte man sig med noget nyt ved at tage de vindende kuske i V5 afdelinger ind i restauranten til et vinderinterview.
1. løb fik en sikker vinder i Thon/Jeppe Juel efter føring hele vejen i 20,0/2140m. Siv Nordkær/Chr. Lindhardt var anden i 20,8/2140m før Trento/Søren Johansson i 21,8g/2140m.
2.løb  På en stærk afslutning vandt Raket Skov/Jan Tranholm kort. Ned gennem opløbet havde Jan Tranholm fået Raket Skov ud i banen, men heste rente lidt ned så han måtte rette den op og kunne heller ikke køre for fuldt, men der var masser af fart i den alligevel. Jan Tranholm blev den første kusk, der fik turen ind til store klapsalver. Vinder tiden for Raket Skov var 18,8a/2140m. Tour Bianca/Henrik Lønborg var anden, knap slået i 18,9a/2140m. Nr.3 blev Sorell/Rene Kjær i 19,0a/2140m.
3.løb efter at havde overtaget spidsen efter 500 m med Sonny Boy Lavec kunne John Køhler bringe den til sejr, selvom han måtte sidde stille ned gennem opløbet. Vindertiden 16,9a/2140m. Rex Royal/Henrik Lønborg sluttede godt af til andenpladsen i 17,0a/2140m før Silke Dalimo/Ole Bender i samme tid.

4,løb Her tog Simoni´s Natural sin årssejr nr.6 ved at vinde sikkert i 15,4a/2140m. Efter at havde ligget bagerst i feltet til 800m før mål gik det stærkt til sidst. Andenpladsen gik til Sjango Cross/Paw Nedergård der havde anlagt et godt tempo undervejs, i 15,6a/2140m. Nr. 3blev Ringer´s Rubin /Jeppe Juel i 16,2a/2140m.

Foto K M Foto

5.løb. På en hurtig afslutning ude i banen strøg Above Every One /Jan Dahlgård forbi alle til slut og sejrede i 16,5a/2140m. Super Toft/Chr. Lindhardt var anden i 16,5a/2140m før Snapshots Star/Jørgen Sjunnesson i 16,6a/2140m.
6.løb var Golden Cup finalen og her deltog jockey Jeppe Rask og 9 andre kuske. Jeppe Rask er ansat hos Flemming Jensen hos hvem man havde fundet H R Arn, som han køre hest. H r Arn dukkede først op blandt de førende i opløbet. Ned gennem det holdt Jeppe Rask sin hest i gang og sejrede i 14,2a/2140m. Royal Trophy/Steen Juul var anden i samme tid før Sensei/Fleming Jensen i 14,3a/2140m. Der var pokal og en check på 150.000 kr til Jeppe Rask for sejren, Så det var en glad ung mand, der blev hyldet.
7.løb blev vundet af Star Of Glory/Flemming Jensen i 16,4a/2140m. T Bird Malou/Rene Kjær var anden i 16,5a/2140m før Tiger PP/Knud Mønster i 17,3a/2140m.
8.løb gik til La Morel/Carsten Madsen i 19,1/2700m før en godt afsluttende New Hill/Søren Bønneland i 19,5a/2700m og Jackpot Banker /Monica Fentz i 21,6/2640m.

Foto KM FOTO

En stor tak til Bolette Rosenlund og Michael Frandsen for deres hjælp med at tage de vindende heste medens kuskene var til vinder interview. Dagens omsætning blev så fin som  2.023.000 kr.