Nyt fra Kobvin

Nyhedsbrev nr. 5, 2013

 
 
 
Valg af julevin
Denne gang er der naturligt nok, fokus på julevinen.
Der går mange skrækhistorier om vanskeligheden i at vælge den rigtige vin til den fede julemad, og nok ikke helt uden grund.
Vi har udvalgt nogle vine som vil kunne matche maden juleaften. Vine med et relativt højt indhold af alkohol, og allesammen fantastiske vine at drikke. De kan naturligvis allesammen også bruges med stor fornøjelse til andet end julemad, f.eks. til vildt eller røde bøffer samt kraftige oste m.m.
 
Vi har valgt kun at bringe tilbud til julen i dette nyhedsbrev, når vi kommer tættere på julen, vil vi udvide tilbudene med vine typisk til nytåret.
 
Bestil dine julevine på nettet, på mail eller telefon. Vi leverer direkte til din hoveddør hvis du ønsker det, og uden ekstra beregning på Fyn. Medmindre du har andre ønsker, leveres alle bestillinger d. 20. december 2013.
 
Husk også at se på vores udvalg af gaver, hvor der findes mange fine gavekasser til en flot vingave i år.
 
Bemærk også at vi helt ekstraordinært har et mini Cruise på tilbud, som også kunne være en spændende julegave, eller måske en mandelgave. Læs mere om dette tilbud på vores hjemmeside.
 
Vi vil gerne allerede nu, ønske dig og din familie en rigtig Glædelig Jul, og vent nu med nytårsvinen til du har modtaget vores gode nytårs tilbud senere på måneden.
 
De bedste Julehilsner fra dine venner i KOB Vine.
 
 
 
 
 
 
 
 
Med venlig hilsen,
kobvine.dk
www.kobvine.dk