Bustur til København

Fyens Travklub, Fyns Galopklub, Trænerforeningen og Fyens Væddeløbsbane arrangerer bustur til demonstrationen foran Christiansborg

torsdag d. 6. november

Demonstrationen starter kl. 10.00 på Christiansborg Slotsplads. På det tidspunkt starter 1. behandlingen af lovforslaget om ændring af Tipsnøglen, som vil betyde en reducering på 1/3-del af de midler, som hestevæddeløbssporten i dag får af tipsmidlerne.

Det er gratis at komme med, og der vi være en forfriskning i form af øl og vand i bussen, men ellers er forplejning for egen regning. Der er afgang kl. 7.30 fra parkeringspladsen her på Fyens Væddeløbsbane, og forventet hjemkomst er ca. kl. 15.30.

Tilmelding er efter “først til mølle princippet” og skal ske til banens kontor på tlf. 66 17 17 22 eller på email fvb@trav.dk senest mandag d. 3. november.

Vi håber, at så mange som muligt vil bakke op og tage turen til København.