Olivia Søbo/Morten Kramer vinder Duvil/Balio finalen

 

Duvil/Balio hestefoder løbsserie havde i dag i Billund finale. Der har gennem året været kort indledende afdelinger og semifinale på banerne i Ålborg, Skive, Odense og Billund. De 3 bedste fra hver bane mødtes i dag i finalen i Billund. Efter et par omstarter kom de afsted med Little Moon /Anders Fredmar som førende i et pænt tempo. Tempoet blev holdt så bagheste skulle løbe stærkt for at nå op, hvad de også nåede, men over 2500m blev det for meget da Olivia Søbo/Morten Kramer fra Odense på sidste langside gik til spidsen og blev der til mål i sikker afstand til nr. 2 Little Moon/Anders Fredmar fra Billund og Lullu F H/Michael Thomsen fra Ålborg. Vindertiden for Olivia Søbo blev 19,4/2520m. Quim Lauxmont/Kim Poulsen –Odense – blev nr. 4 og Ready Ann Holmager/Niels Jørgensen Christensen – Ålborg blev nr. 5. Alle de 5 deltager fik et gavekort på 700 kr til foder fra Duvil samt et dækken. Vinderen Olivia Søbo vandt en palle Duvil foder –værdi 6000 Kr –

Vi takker

Duvil / Balio for den Løbsserie