“Kongen af Fyn” tilbage på banen

For mange siden var Alfred Haaland med på Bergens hold , der var i Odense for at køre match. Alfred Haaland vandt begge løb og fik tilnavnet ” Kongen af Fyn” i Bergen. Desværre vandt Alfred Haaland ingen løb efter hjemkomsten og i 2009 stoppede han med at køre løb 67 år gammeel.
Sidste år- 72 år gammel- tog han licens igen for så i går lørdag at starte for første gang med hans egen koldblodstraver Sprett Lett og den vandt. Sprett Lett  havde som ung stort talent men den dummede sig med de mærkeligste ting i løb så den har holdt fri i de år hvor Haaland ikke kørt. 
Vi kan sige at begge har nydt godt af pausen.

Vi gratulerer  Álfred Haaland med sejren.

 

Arme Hamre, som også var med til at køre mange matcher, har også en dansk  hest  –Sidsel – og den var knap slået fredag på Biri af What R U Going Todo/Bo Westergård i 14,7/2100m. Sidsel blev kørt af Herman Tvedt og noteres samme tid