Flot Sportslørdag med mange mennesker

Initiativgruppen ”Hovslaget” havde til den sportslørdag fået det gamle Odense orkester Les Mann til at spille for løbene.

Det fik en masse folk til at komme på banen. Lene i Vaskehuset havde alt på plads for at servicere de mange mennesker og alt forløb flot. Gruppen bag Fynbohesten – Atletico – havde også samlet folkene for at se den starte for første gang.
1.løb blev vundet af Wilma Laser/Bo Seisbøll i 20,4/2140m. Atletico/Rene Kjær var anden i 20,6g/2140m og havde der ikke været denne fejl på havde hesten givet været med på stregen. Den går en fin fremtid i møde. Born To Hornline/Søren Johansson var nr. 3 i 20,7g/2140m.
2.løb Safran Tamsen /Morten P Kramer forsvarede spidsen ned gennem opløbet og sejrede i  18,6/2140m.
Venigma Skov/Dennis Kristiansen var anden i 20,7g/2140m før Clicquoits Cæsar /Kristian Juul i 17,3/2180m, som blev dagens hurtigste tid.

3.løb  Her kæmpede La Morell/Carsten Madsen og <new Hill/Søren Bønneland om sejren ind mod mål med førstnævnte som vinder i 19,3/2700m. New Hill var anden i 20,0/2680m. Special Player/ H U Kristensen var nr. 3 i 19,2/2720m.
4.løb Her vandt Jumbo med Michelle Mønster sikker i et monté løb i tiden 18,0/2180m. Liza Broline/Annette Uglebjerg var anden i 19,2/2160m før Master park/Iven Engholm i 21,1/2180m.

5.løn gik sikkert til Nice Pointer/Morten Clemmensen i 18,5/2140m. Rival/Carsten Madsen var anden i 18,5/2160m før Perseus/Morten P Kramer i 18,7/2160m.
6.løb Her sejrede Ofero Langdel/Allan B Madsen i 20,5/2660m før Tricolor Hornline/Per Juul i 20,/2680m og Ramses Pilegård/Maria P Pilegård i 21,2/2640m.

Dagens store fremmøde gav en omsætning på 43.282 kr.  Flot.

Stor tak til Hovslaget for deres flotte arbejde og de er allerede i gang med næste arrangement