Amatørmatch til Søren Bønneland

Bergen Travpark

Torsdag aften blev der kørt amatørmatch i Bergen.  For dagen var ganske fint vejr der og med en lækker bane til følge. Amatørmatchen mellem Oslo-Odense og Bergen var lagt som 8 løb, så der blev god tid til at se sig om på Travparken.

11 kuske kom ud til matchen, som var et autostartløb. Fra start var Tanja Dilli/Camilla Rosendahl spids men kun for at blive afløst af Octarious/Søren Bønneland i en 500 m åbning efter 14,5. Octarioustravede foran hele vejen til mål og sejrede sikkert. Loving Likenes/Anne Marie Sveen, der havde siddet tredje indvendig kom i et godt angreb og to andenpladsen før I See U. One/Thomas Tuft. I See U One blev måtte  i opløbssvinget langt ud da War Cry Hanover fejlede. Karsten S Andersen var nr. 5 og Carsten Pedersen var nr.10


Octarious/Søren Bønneland på Æresrunde                                                           Hege Hegland/BOT overrækker præmier til Søren Bønneland under stor festivitas

Desværre var sejren til Søren Bønneland ikke nok til at hjemføre holdpokalen, som blev vundet af Bergen med 23 p mod Odense med 22p.

Bergen vinder holdmatchen med.
Daniel kvamsdal – Thomas Turf – Erik Hagseth Hordvik og Camilla Rosendahl

Se løbet her:

https://www.rikstoto.no/RikstotoDirekte/RDsisteuke/?vodData=t%3ARace%7Crdk%3ABT_NR_2015-09-17%7Crn%3A8