Super spændende finaledag

Årets sidste løbdag havde alt det der skal til for at få en god afslutning. Mange heste, stort fremmøde af publikum, spænding om championater og titlen som årets
hest og et fornuftigt vejr.
1.løb her fik vi set en rigtig fin vinder i Gentile Design med Jan Dahlgård, der ned gennem opløbet bare trak fra til en sikker sejr i 19,5/2140m.
Amazing Cross/Birger Jørgensen var anden i 19,8/2140m før Turmalin Raun/Jan Tranholm i samme tid.
2.løb her stak Høring Unbeatable/Birger Jørgensen i sidste sving og selv om Sir Spencer Jolly/John Køhler sluttede godt af, kunne den ikke hente den. Vindertiden
16,8a/2140m. Sir Spencer Jolly løb 17,0a/2140m. Try Lomomba/N E Christiansen var nr.3 i 17,7a/2140m.
3.løb her blev der hul til den rygkørte Lookh Pixel/Kenneth Nielsen kort før mål og den speedede frem til sejr i 17,6a/2140m. Filmen måtte dog kigges igennem flere gange da det var tæt da den ud. Victory Gry/Søren Johansson var anden i samme tid før Pablo G T/Pernille Rasmussen i 17,7a/2140m.
4.løb Igen blev man vidne til et spændende opløb ed flere heste. Bedst af de afsluttende var Ovidio Saf med John Køhler, som på de sidste meter kom foran og vandt
før Winston Laser/Rene Kjær- begge i 16,2a/2140m. Wallander/Birger Jørgensen var nr.3 i 16,3a/2140m.
5.løb Her gik Sunny Boy Lavec med Preben Kjærsgård et flot løb og den forsvarede sig til mål i 15,6a/2140m.Tarantino/Birger Jørgensen var anden i 15,8a/2140m før
Tail Lights / Henrik Lønborg i 15,9a/2140m.
6.løbHer sluttede Supercool Langkjær/Steen Juul godt af ude i banen og tog sejren i 15,0a/1640m. Star Life Waltz/Jeppe Rask var anden i 15,1a/1640m før
Slide So Easy/Kenneth Nielsen i 15,2a/1640m.
7.løb Her kæmpede G M Fairytale/Kenneth Andersen og Trophygirl /Kent Friborg om sejren med gennem opløbet og med førstnævnte som vinder i 14,1a/1640m..
Trophygirl var anden i 14,2a/16340m. Rikki Tikki Tavi/Birger Jørgensen blev nr.3 i 14,5a/1640m.
8.løb. Her skulle championatet så afgøres og på de sidste meter gik Unforgetablegolden /Birger Jørgensen frem til sejr kort før Amour Laser/Jan Dahlgård – begge i
18,7a/2140m. Det var ok for Birger Jørgensen til at sikre sig championatet før Rene Kjær. Nr. 3 i løbet blev A C Shadow/Knud Mønster i 19,5ag/2140m.
9.løb Her kom McCoy V K/Christina Nielsen sussende på de sidste meter og sejrede i 19,8/2160m kort før Olaika Tandal/N E Christiansen i samme tid. Det var dog nok for Olaika Tandal til at blive Årets Hest 2015. Kimbert Top/Søren D Andersen var nr.3 i 19,9/2160m.
10.løb var et monté løb og det blev vundet af Key Star Ø/Sabina Gammelgård i 19,0/2180m før Speedy Højvang/Annette Uglebjerg i 20,0/2160m og
Vatikan Sund/Hanna Odder i 19,5/2180m.
11.løb her var det La Morell/Carsten Madsen der sluttede bedst af og sejrede i 18,9/2180m før Wii Boom Bay/N E Christiansen i 20,5/2140m og
Rudolf Ørbæk/Jimmy Jensen i 19,9/2160m. Det betød at Pernille Rasmussen blev Amatør Champ 2015
12.løb her var Princess V P/Nina Smedgård bedst i 18,0/220m før Nova Pilegård/Maria Kramer i 19,9/2160m og Super Mento/Nikolajsen i 18,5/2200m.
Resultatet på denne flotte dag blev en omsætning på 2.019.000 kr og med et banespil på 252.000 kr.