Fynske heste kan også vinde i Ålborg

Det blev en festdag for de fynske heste og trænerer i Ålborg søndag:

Den største glæde havde Ole Bender, der startede 2 heste og vandt med dem begge, og især sejren med White Russian glædede ham. I et løb hvor der var tempo på hele vejen, kom White Russian ud i opløbssvinget og i duel med Safari K/Rene Kjær, viste den bare hvem der var bedst i den fine tid 13,5a/2140m. Vi skal også tænke på at det er længe siden White Russian har startet, så ekstra flot og til stor glæde for kredsen rundt om den.
Ole Bender´s anden vinderhest var Troja Cæsar, som efter et løb i anden par indvendig fik hul, da den førende Brixton/Birger Jørgensen fejlede kort i opløb. Troja Cæsar speedede frem til sejr i 15,2a/2140m før Brixton. Armani S/Preben Kjærsgård blev nr.3 i 15,3a/2140m.
A Perfekt Torkdahl med Steen tog også en fin sejr på sprint i 12,9a/1640m. Hesten har udviklet sig fint og nu vundet nogle fine sejre.
Bivo Torkdahl/Steen Juul hentede en fjerdeplads i 14,4a/2140m.
Fynsk opdrættede Albatros/Marc Bæk Nielsen viste endnu engang at den kan være med blandt de bedste i årgangen ved at blive nr. 3 i 14,1a/2140m