Jan Søndergård nr.3 i amatørmatchen i Norge

Fredag eftermiddag var der i Oslo kuskematch mellem Bergen – oslo- Odense:

Der var desværre udgået 2 heste samt en kusk. Det medførte af den ene af de kuske, der skulle havde kørt blev flyttet over hvor den kusk var trukket. Her var valget mellem en norsk og dansk kusk.  Da træneren fik lov at vælge blev det en norske kusk og Thomas D Andersen måtte så stå på linien.

Viking Hill(Thai Tanic) med Jan P Søndergård var hurtigst afsted og fik lov at bestemme den første km i 19,8 og her kom favoritten Emir La Brousse/Thomas Tuft. Den blev i første omgang afvist og farten blev sat op, i opløb gik Emir La Brousse frem og vandt efter en afslutning på 11,8 de sidste 500m. Vindertiden 16,4a/2100. Shiraz J C/Roya Haghighat sluttede stærk af til andenpladsen i 16,6a/21400 før Viking Hill i 16,7a/2100m.
Oslo vandt matchen foran Bergen og Odense.