Køb Luzerne hos Fyens Travklub

På løbsdage kan der i fremtiden købes Mühlendorf Luzerne i 15 kg sække til kr. 129,00

Mühldorfer Lucerne – 15 kg.

DKK 129.00

 

 

Mühldorfer Lucerne – 15 kg.

DKK 129.00

Snittet og nænsomt forarbejdet Lucerne af højeste kvalitet, egner sig både som supplement, og som grundfoder for alle hesteracer. Den lange tyggetid og fiberrige struktur, giver en bedre fordøjelse, sundere og gladere hest.
Naturlig, støvfri og fiberrig
Stort indhold af kalcium & protein
Rig på organisk bundne vitaminer & mineraler
Styrker fordøjelsen

Garanteret GMO-fri

Produktbeskrivelse

Snittet og nænsomt forarbejdet Lucerne af højeste kvalitet. Melasseret således at den kan garanteres støvfri. GMO-fri og med et stort indhold af naturlig kalcium og protein. Metoden hvormed Mühldorfer Lucerne er høstet og forarbejdet til piller, sikrer at naturens næringsstoffer bevares, og giver et højt niveau af naturlige organisk forbundne vitaminer og mineraler. Dette, kombineret med Mühldorfer Lucernes struktur, giver en helt unik fordøjelse gennem øget spytproduktion og tyggetid, i overensstemmelse med det der er hestens natur. Resultatet er dette er en langsom frigivelse af energi og en stabil fordøjelse. Anvendes som:

basisfoder

alternativ eller supplement til grovfoder

god kilde til råfibre

Mühldorfer Lucerne modvirker:

mavesår

kolik

foderbetinget mangel på kalcium

dårlig fordøjelse

udfordringer med ustabilt blodsukker