Triestina Simoni vinder Malana Fair Foders løbsserie 2016

Årets tredje sidst løbsdag var for licensmesterskaberne og finalen i Malana/Fair Foders løbsserie. Der var mange unge mennesker fra hele landet til start. Der var fart i mange af løbene og desværre var vi også vidne til et uheld lige inden monté mesterskabet da Camilla Samson røg af sin hest på bagsiden. Hun blev kørt på hospitalet. Hun havde slået ryggen og benet, men ikke brækket noget. Bliver nok nogle blå mærker på de næste dag, en hun kommer tilbage til løb igen.
1.løb. Licensmesterskab trav. Da der var meldt 16 kuske blev der 2 løb om mesterskabet og her i første var Moyen Age /Theo Damsgård placeret i 2 par udvendig og kunne side og vente til opløbet med at sætte angreb ind. Moyen Age sejrede i 19,4/2200m foran den længe førende Robbie/Emma Jonassen i 20,1/2180m. Nr. 3 blev Olympus Avalon/Frederik Kragh Olsen i 20,6/2180m.
2.løb efter at have ligget sidst det meste af vejen kom Van Hall/John Køhler i opløbet og gik let forbi Bravur Torkdahl/Steen Juul i opløbet. Vindertiden for Van Hall var 18,5a/2140m medens Bravur Torkdahl løb 18,6a/2140.m Tredje blev California Bond/Søren Johansson i 19,5a/2140m

3.løb. Amos Shadow/Kassir Hussein fik kort efter start spids og forsvarede denne selvom Ed Marischino/Steen Juul trykkede på flere gange efter 100m i 13,2 fortsatte de i højt tempo og Amos Shadow holdt til ål i 16,6a/2140m. Ed Marischino var anden i 16,8a/2140m før Alfons Åberg/Søren Johansson i 17,2a/2140m.

4-løb. Her gik So Long Sugar/Bjarne Jeppesen frem på bagsiden og overtog spidsen – med frem var også solo/Søren D Andersen kommet og ind i opløbet gik denne frem til sejr i 17,9/2180m – So Long Sugar var anden i 18,2/2180m før Octavia Tamsen/Erik Hansen i 19,6/2160m. Her var der ærespræmier fra DanTaet til den vindende hest.

5.løb Her viste unge Marc Bæk Nielsen sit talent da han bragte Vanilla Lønbo til en sikker sejr efter et flot kørt løb i 17,5a/2140m. Terminator/rene Kjær der førte længe var anden i 17,8a/2140m før Belle Ami Butcher/Ken Ecce i 18,7a/2140m efter at havde befundet sig i tredje spor i næsten en omgang.
6.løb her var der dødt løb i mål mellem Victor Flirt/Rene Kjær og Bruce Simoni/Ken Ecce begge i 18,0a/2140m. Bruce Simoni havde sluttet rigtig stærkt i yderbanen medens Victor Flirt havde ført og ligget anden indvendig. Stoart Reerstrup/Johnny Jørgensen var nr.3 i 18,1a/2140m.
7.løb licensmesterskab monté blev sikker vundet af Gazpower/Nicolaj Stott i 18,3/2180m før Picobal/Ellen K Rasmussen i 20,2/2140m og Sweet Rohde /Josefin Jensen i 20,8/2160m.
8.løb her fik man dagen tætteste opløb med 3 heste tæt på stregen. Vinder blev Prins Tandal/Mads Henriksen i 18,5/2200m før Pioneer F H/Jens Peter hansen i 17,9/2220m og Ramazotti Diamant/Rasmus T Henriksen i 19,3/2180m.
9.løb gav sejr til Ekstra Bladets Fyns hest Vilbert med Ole Bender i 19,3/2160m – Chilli T/Ken Ecce var anden i 20,2/2140m før Black Magic/Bjarke Christensen i 19,6/2160m.
10.løb var finalen i Malana Fair Foders løbsserie og her kom flere heste stormende i opløbet og først på stregen var Triestina Simoni /J C Jacobens i 21,1/2660m før Perseus/Morten Kramer i 21,1/2660m og Ofero Langdel/Monica Fentx i 21,5/2660m. Der var dækkener til de 3 første heste i mål samt 300kg foder til vinderen fra Malana.

Dagens omsætning blev på 322.396 kr med et banespil på ca. 105.000kr.
Vi ses den 3 december hvor der vil være Gløgg og æbleskive i amatørhuset.