sådan er Frisbjerggaard serien 2019

 

 

Frisbjerggårds Foderserie 2019 på Fyens Væddeløbsbane.

Regler for serien:
Der køres indledende løb i på følgende datoer:
26/4 – 3/5 – 21/6 – 19/7 – 31/8 – 22/9 – 20/10 – 23/11
Er forbeholdt formløb og der vil være et gavekort til Frisbjerggård Foder
Til de 4 første heste i mål

Fredag den 13/12-2019 køres en finale hvor der vil være gavekort/dækken til de 3 første i mål samt gavekort til alle startende i finalen. Frisbjerggård Foder forbeholder sig retten til at bestemme værdien af gavekort.
Deltager i finalen: Heste der i indl. afd. har vundet gavekort har fortrinsret. Herefter er det kun heste som har deltaget i indledende afdelinger der kan komme med. Resultatliste indsættes på www.fyenstravklub.dk efter hver indledende afdeling.
Præmier til Finaledagen kan ses på Fyens Travklub og i programmet senere.