Informationsmøde den 18 juni kl. 18 med spisning

Spændende informationsaften for travtrænere, kuske, hesteejere, nye licensansøgere, ponykuske og forældre

Tirsdag den 18. juni kl. 18.00 i Fyens Væddeløbsbane’s restaurant. (Licensansøgere starter kl. 16.30 i stalden med Peter Fog)

En aften hvor landsdommer Kim Kabling vil have fokus på drivning og fortolkning af regler. En opdatering af dopingregler, medicinering, opbevaring af medicin og behandlingsjournaler ved dyrlæge Peter Fog.

Program: Kl. 16.30 Indledning for nye licensansøgere i amatørstalden ved Peter Fog. Kl. 18.00 Fællesspisning i banens restaurant. Kl. 19.00 Indlæg ved dyrlæge Peter Fog om medicinering – opbevaring af medicin – behandlingsjournaler. Kl. 20.15 Kort pause Kl. 20.30 Indlæg ved landsdommer Kim Kabling om drivningsreglement. Hvad må man, og hvad må man ikke. Hvorfor dømmes der som man gør.

Arrangementet er gratis og alle er velkommen (travtrænere, kuske, hesteejere, nye licensansøgere, ponykuske og forældre). Af hensyn til bespisningen skal vi have jeres tilmelding på mail: info@fvb-odense.dk eller tlf.: 888 112 05 senest fredag den 14. juni 2019. (Fyens Væddeløbsbane betaler spisningen, og drikkelse er for egen regning)

Med venlig hilsen Dansk Travsports Centralforbund og Fyens Væddeløbsbane