Mød bestyrelsen på Fyens Væddeløbsbane

Mød bestyrelsen.
Bestyrelsen på Fyens Væddeløbsbane inviterer til orienteringsmøde for aktive og øvrige interesserede. Kom og hør hvilke planer der er i støbeskeen i den nærmeste fremtid. Hvilke muligheder har vi og hvilke udfordringer står vi overfor?
Samtidig glæder vi os til at høre Jeres input til, hvordan vi kan gøre vores bane endnu bedre. Vi håber på et talstærkt fremmøde og en positiv dialog.

Mødet afholdes
Mandag d. 16. marts 2020 kl. 19:00
i Restaurant Equi på Fyens Væddeløbsbane.

Banen er vært ved aftenens forplejning. Derfor vil vi gerne have tilmelding til mødet. Der vil ligge en tilmeldingsliste i vaskehuset under løbene fredag d. 6. marts, hvor man kan skrive sig på. Du kan også tilmelde dig på kontoret eller på mail:
info@fvb-odense.dk

Med venlig hilsen
Bestyrelsen