Fynske med chancer – se op for dem næste gang

I 2. løb hentede Pernille Rasmussen og MASTER AXWORHTY en godkendt tredieplads – lige efter – som fjerde MAGNUS TAX og Søren Demant Andersen … Det så ud som om at “pladsen blev for trang” for SONNY BOY LAVEC som “ellers” var tæt på at vinde løbet (3. løb) — desværre endte det i galop på selve målstregen … (odds 147) ,,,  5. løb – RINGER’s RUBIN (odds 253) var nok endt i trioen – hvis ikke den havde fået træt konkurrent i hovedet tæt på mål (Paymaster)!!!  …  – (Odds 392) havde der været på LITTLE JOLLY som nærmede sig skridt for skridt på storfavoritten Indesign(s) – havde Bjarke “troet på det 100%” – var den “nok” endt med at gå forbi (flot præstation) i samme tid som vinderen 16.5 2140ma … i sidste løb endte “chancehestene” QUIM LAUXMONT(DE) og JACKPOT BANKER anden og tredie til gode pladsodds 3,56 og 2,65… det blev “alt i alt” LIGE VED OG NÆSTEN for ” De fynske med chancer” …