Fynske chancer …

Lørdag aften på Fyns Vøddeløbsbane: Finale i DM for Travtrænere – “masser” af penge at spille om – så det er bare med at komme i gang ….1. løb SENSEI ACT(6)/John K bør være et oplagt pladsbud … 2. løb (Monté) KUNG SANDER(S)(4)/Ninette S. Pedersen – løber den en 20-tid – kan det godt være et vinder-bud – “de bedste” (på papiret) skal give den 40m  – kan de det? … MORNING SUNLIGHT(S)(1)/ Maria Louise Andersen og MISS FLIRT(2)/ Berit W-Møller er nok “det tynde øl” – selvom KUNG SANDER(S) skal give dem 40m og “de bedste” 80m !!! … 3. løb KANSAS(1)/ John K  – er blevet “kastet for løverne” – men men – det har den før klaret – (lille plads-chance) …1. afd. af DM for Travtrænere er 4. løb – de fynske startheste her er LEVE LIVET(1) Rene Jonassen og RINGER’S RUBIN (7) Christian Lindhart – sidstnævnte har gjort det ganske pænt i sine 2 første starter i år – og kan måske være en lille lu-ring!? LEVE LIVET(1) – indeholder stor fart – så “se op” for den !!! …5. løb 2. afd. DM – nr. 8-9-10 repræsenterer Fyn – ROXY LASER(8)/Rene Kjær – ROBIN T(9)/ Rene Jonassen – PINOCCHIO DAY(10)/Steen Juul – alle med chance for at blande sig i topstriden !!! … 6. løb Langdistanceløb – denne gang er “de fynske” samlet i en volte – nemlig 3180m – Topbchance til både KINGLY SKOVLY(4)/Pernille Rasmussen og MINGUS T(5)/Thomas Demant Andersen – mindre chance til BEAUZAC(S)(6)/Christian Clausen … 7. løb (endnu en afdeling af DM) STAR LIFE WALTZ(9)/Rene Kjær (hestens sæsondebut – men sikkert vel forberedt) – så måske Rene kan “hente blomster” med den … (I dette løb starter i øvrigt både MOR og SØN – KISS ME S P & OPOLLO  TOP -det “sker” vist ikke så tit) … 8. løb “Finale” DM for Travtrænere … NUBIEN WATER(S)(5)/Morten Friis og NOTICE FLYING P H/Rene Jonassen – hvor sidstnævnte må ses med god vinderchance ,,, Og så “endelig det vi amatører ser frem til” – DAGENS FORMLØB … jeg skal love for, at der er “et par stykker med” – som lige skal ha’ “pudset formen a'” – for derefter at “stå uhyggeligt godt til” i de kommende OLD-HORSE-LØB !!! MASTER AXWORTHY(8)/Pernille Rasmussen og KYRAS(9)/Karsten Skygge Andersen – er jo KLASSEHESTE (“belastet” med henholdsvis 80m og 120m) – vilket nok IKKE vil volde nogen af dem problem …såhhhhhhhhhhhh se at “komme af sted” – foran – hvis I vil ha’ del i kagen ….