Mellem “de 3” på en Fynsk Fredag ?

Ser lidt på de fynske hestes chancer til fredagens løb.  I 1. løb starter Claus Hansen PRINCESS EAGLE(S)(7) – og det ser “mere end svært ud” – rækker det til en trio-plads ?  – det må tiden vise …3. løb ROBERTO RY(2) PRINSESSE FOLDAGER(3) og RINGER’S RUBIN(9) – alle tre kan være en PLADS-BON værd … 4. løb PRETTY GIRL(3)REX KØRUP(4) RONALDO HASTRUP(9) og PERSEUS(10) . – Mit “OBS” vil være PERSEUS(10) (“glemmer” starten i Århus) men synes ellers at formen er opadgående RONALDO HASTRUP(9) tog en FLOT andenplads i seneste start og vil igen forsøge at hente buketten foran dommertårnet – REX KØRUP(4) -sæsondebut – meldes (af ejer) i fin form … PRETTY GIRL(3) – der er lidt for langt “mellem snapsene” … 5. løb LANGDISTANCELØB – her stiller Fyn med RIGTIG FINE HESTE … ROYAL SIMONI(3) – RESPEKT G K(6) – LITTLE JOLLY(7) – KANSAS(12) og “kongen” fra Team Moving KINGLY SKOVLY(15) …. skulle jeg “finde en vinder blandt de Fynske” ville det blive KANSAS(12) – “sjuskede sig” til fejl i seneste start – gik siden formidabelt – og kom hjem i en 14-tid – så det vil IKKE undre mig – hvis det er vinderen af løbet! Der er gode plads-chancer til de andre deltagere i løbet ,,, (hvor KINGLY SKOVLY(15) vil “elske” hver en meter at det lange løb) …6. løb OPUS CÆSAR(3) – PINOCCHIO DAY(6) og ROMEO PELLE(9) – “den sjove” spille-hest vil være OPUS CÆSAR(3) … på plads … 6. løb Det vinder BROADWIND(3) …  Var FULDSTÆNDIG OVERLEGEN, da den vandt sin første start for TEAM MOVING – Lignede  “EN MILLION”!!! (og lysten til væddeløb – var tilbage  igen)  – 1640m med startspor 3 – DET ER VINDEREN !!! OLAIKA TANDAL(2) og RONALDO BLÅBJERG(9) -overrasker (mig) – hvis de er mellem de tre … 9. løb PRADA CLOC(1) SPIDS OG SLUT !!! – medens både ROSITTA TAX(7) og PERFECT ONE(5) – vil komme tæt på … 10. løb SUNNY BOY LAVEC(4) – SMILLA HÅBEGAARD(5) MISS TORKDAHL(S)(6) og PABLO GT(7) . “HVIS” SUNNY BOY LAVEC(4) “kommer i tanker om” at ville TRAVE helt til mål – ja, så er det vinderen …. men, men, gør den det – det er det STORE spørgsmål … oceaner af fart er der i hesten !!! De tre øvrige kan vise sig på “målfotoet” hvis det “flasker sig” … 11 løb (KYRAS(15) er slettet … MORTEN P. KRAMER og SØREN BØNNELAND sidder nok med “de bedste kort på hånden” i det 2640m lange løb (henholdsvis OLIVIA SØBO(11) og NEW HILL(6)) og – hvis Iver Jessen ARBEJDER MERE END HESTEN – kan den (MORNING SUNLIGHT(1)) måske – “arbejdes” frem mod en plads-chance.  JACKPOT BANKER(3) skuffede senest – nu er den lettet – så SE OP FOR DEN !!! ….