Monshine Star – Trophygirl / Bjarke i NM

På Billund Trav blev vi vidende til flere flotte Fynske præstationer –  Det startede med løbet NM (Nordisk Mesterskab)for Montéryttere – det gav en “spids og slut” sejr til Monica Fentz ejede/trænede MONSHINE STAR i tiden 19,3 2000m (og 10.000 kr. på kontoen!). KISS ME S P sluttede fint af til godkendt 4. plads i tiden 19,9 2040m medens NEW HILL blev upl. g.  …  2. løb – SUPER SUSSER startede for Team Moving – det endte med (ingenting) 0 21,71900m a. … Morten P. Kramer havde PERSEUS til start i 3. løb – det gav ikke bonus – 0 18,5 2020m. Men så “skete der noget” – TROPHYGIRL “tordnede” banen rundt og blev en sikker vinder i 16,0 1900ma – den hest er “den fødte væddeløber” – laver den ene flotte præstation efter den anden og vil fremover være AT FINDE PÅ VINDERPLADSEN – mange gange !!!…  i samme løb opg SENSEI ACT efter galop. … 1900ma skulle OLAIKA TANDAL ud på – i dagens 5. løb – og den var med “på stregen” i 15,4a – det blev dog ikke til andet end en MEGET TÆT 5. plads – PELLE LUND fik noteret et 0 i tiden 15,4 1900ma. …I dagens 6. løb endte både MOA og MASTER AXWORTHY upl …. MOA i tiden 17,1 2020m – medens MASTER AXWORTHY slet ikke ville samarbejde fra start og blev diskvalificeret for galop, ,,, – …  Og så til Sølvmedalje-vinder (i DM) Bjarke Christensen som gjorde sin første start i Nordisk Mesterskab for Amatørkuske med Billund-hesten RED MAMA – som var hurtigst (fra start) – men endte med at “give” Bjarke en 11, plads på førstedagen … fredag går NM-turen videre til Aalborg – hvor Bjarke’s køretur er PIHL STEENSGÅRD – vi følger med spænding om det kan indbringe flere point i kampen om Nordisk Mesterskab for Amatørkuske – som slutter lørdag på banen i Skive – med Bjarke’s bedste chance – startspor 1 – WE MAY SEX(FI). …. Knæk og Bræk – Bjarke … Dagens afsluttende formløb gav en rigtig flot andenplads til Søren Bønneland og nyerhvervelsen RENOIR SIMONI (Søren “kiksede” dog fuldstændig starten og tabte dyrebare meter) ….. men …  – men se op for den – det virker til at væe en fin hest – som med en bedre start let havde “hentet blomster til vasen og billetter til Lego-Land” …  Ny rekord 19,5 2000m …. KIMBER TOP afsluttede godkendt – til 4. plads i 18,3 2040m … en rigtig fin aften i Billund – hvor vejrforholdende var optimale …