NM Aalborg

I anden afdeling af NORDISK MESTERSKAB FOR AMATØRER – som blev kørt (fredag aften) – hentede Bjarke Christensen en femteplads med PIHL STEENSGÅRD i tiden 17,7 2100ma. Med startspor 8 – fik Bjarke sendt “sin køretur” godt af sted – men var allerede i først sving uheldig at blive påkørt med ganske kort fejl til følge … kom godt med igen og endte i 2 par udvendigt og med 500 meter igen blev PIHL STEENSGÅRD trukket ud til angreb – gik gennem sidste sving i tredie spor – men havde ikke rigtig mere “at skyde med” – så det endte med en hæderlig 5. plads … I anden afdeling denne aften sad Bjarke bag ROBIN HOOD DAMHUS – ekvipagen lå 3. indvendigt “det meste af rejsen” og ALT så lovende ud – ind på lige bane – hvor en fin pladsering som nr 3 var indenfor rækkevidde – desværre endte det i galop kort før mål – (ærgeligt)!!!  … Nu må vi se om det i Skive kan give et endnu bedre resultat – finalen køres i morgen lørdag … og med starspor 1 kan vi blot håbe at det kan blive SPIDS OG SLUT for Bjarke med WE MAY SEX(FI) …