Aktivitetsdag !!! ???

Hm … jeg er “bange for” – at den eneste AKTIVITET  der er – lørdag (i morgen) på Fyens Væddeløbsbane – er “OS AMATØRER OG VORES FIR-BENEDE VENNER” – !!!   VASKEHUSET og AMATØRHUSET er åbent – banens restaurant har IKKE åbent !!!??? REKRUTTERING-/AKTIVERINGSDAG  – lige meget hvad det hedder – det var i hvert fald DTC’s hensigt (med de løbsdage) at der skulle komme flere folk på banen – men “hvor skulle de komme fra” – når der IKKE er lavet “andet” end et program – der indeholder “dagens løb” – og ingen plakater eller anden form for annoncering … jeg spør’ bare ….. HVOR SKULLE DE KOMME FRA ? ……. Man kan ikke spille på de startende heste, og derfor er der heller ingen tips til løbene (logisk) – men derfor kan “man” jo godt “se på chancer” …..1. løb Montéuddannelsesløb – en fejlfri NEW HILL/Louise Andersen – kunne være den første, der henter blomster ved dommertårnet (ups) – håber da ikke DE ER SPARET VÆK !?  Tina Von Hirsch/NEW TOP der i år har været en rigtig dygtig montè-hest – den holder fart fra start til mål (den er nemli’ “bange” for “det den har på ryggen”) og er måske – den værste – imod? … i 2. løb starter rigtig mange fine heste – som vil være med på stregen – jeg tænker bl.a. på SOUL LA MARC/Erik Traulsen – hesten startede ud med 2 flotte sejre medens de seneste 2 starter “har givet”  – 0 opg g – RUMRUNNER JOLLY/Bjarke Christensen bliver også spændende at følge ! – En mere vil jeg nævne – Søren Bønneland’s RENOIR SIMONI  – der satte ny record i sin første start for Søren – og recorden kunne være blevet ENDNU BEDRE – hvis “kusken” ikke havde “misset” starten totalt … 3. løb (14 heste til start – det kunne “man” ha’ delt – så havde der været et løb mere at se på!) …. Monica Fentz (der startede ud med at køre pony-løb) skal for første gang deltage i travløb (for “store” heste) (med sin egen) JACKPOT BANKER – “Den går bedre for mig end for Allan” (en “bemærkning” Monica gav sidste løbsdag – det glæder vi os til at se – hesten er lettet og stabil – såh … hvem ved om Monica ALLEREDE i sin første start som amatør – skal “hente blomster”!? OLIVIA SØBO/Morten P. Kramer … “tillod sig” en sjælden galop i sin sidste start – holder den benene i trav – vil den runde mange i opløbet …. JA-DAK TINGHØJ /Kurt Larsen – hesten er lettet – så den kunne vel også tænkes at være at finde – når pengene skal deles ud!!! ( Håber se’fø’li’ at både KIMBER TOP/Iver Jessen og MORNING SUNLIGHT/Pernille Rasmussen vil vise, at de er i fremgang) …..4. og SIDSTE LØB … Igen et løb med mange fine heste og igen med en “ny-bagt” amatør ved linerne af sin egen hest – nemlig Christina Nielsen bag MCCOY V K – som (kørt af Kurt Hansen) – sejrede let senest (i formløb) – “knæk og bræk” til de 2 ny amatør-piger (Christina har ligesom Monica – en fortid, som en dygtig Pony-trav-kusk) !!!  ….En ( fejlfri) REX KØRUP/Ole Jensen – en RAMSES PILEGÅRD/Morten P. Kramer – en (fejlfri) MASTER AXWORTHY/Pernille Rasmussen – en “flyvende” OLAIKA TANDAL/Niels Erik Christiansen – eller de 2 (Ole Bender heste) NIKKI LUND/ Søren D. Andersen og RONALDO BLÅBJERG/Allan B. Madsen …. tja – der vil være mange “på stregen” i det afsluttende løb …  alt i alt – ser det ud til at kunne blive nogle RIGTIG SE-VÆRDIGE LØB – så der vil være noget at glæde sig til (for ALLE os der er at finde på banen i morgen) … Ser man porgrammet igennem – er det DEJLIG at konstatere at AMATØRERNE PÅ FYN HAR M A N G E FINE STARTKLARE HESTE ……