Er aktivitetsdagen løsningen?

Lørdag kl. 11 var startentidspunkt for aktivitetsdagen på Fyn og det blev i et vejr med byger.
Dagen startede med et prøveløb og her så vi en tiltalende Traviata( Great Challenger-Happy Hour)/Ole Bender blive godkendt i fin stil.
Monté uddannelsesløb blev vundet af Fast Goj/Christian Schram efter føring fra start til mål. Ohio Laser/Bolette Rosenlund forsøgte i opløbet men blev træt. New Hill /Louise Andersen fik i opløbet ny luft og sluttede forrygende af til andepladsen før Ohio Laser.

2.løb i et spændende opløb lykkes det Perseus/Morten Kramer at fange faderen, Bjarke Christensen med Rumroller Jolly kort før stregen. Vindertiden for Perseus var 18,8/2180m. Rumroller Jolly var, anden i 20,3/2140m. Prelude/J C Jacobsen blev nr. 3 i 19,0/2180m.

3.løb Igen var det et spændende opløb og denne gang med Kimber Top/Iver Jessen som vinder i 18,4/2180m.Quim Lauxmont/Allan B Madsen var anden i 18,5/2180m før La Morell/Carsten Madsen i 17,9/2200m.

4. løb sluttede dagen med sejr til Nextstop Sct Peder/Thomas Demant Andersen, som efter et fornyftigt løb sejrede i 18,0/2160m. Mccoy V K  med den nye amatør, Christi´na Nielsen sluttede som anden efter en fin afslutning i 17,4/2180m.

Ind imellem løbene afviklede ponyerne 2 løb med se samme 10 heste til start og de blev vundt af jacob Gudberg og Oliver Pierson

Trods regnen var der folk på banen, men desværre må vi konstatere at det ikke var nye folk, men folk som kommer når der løb eller er i familie med de aktive amatører. Løberne er fine for de amatør som hermed har lejlighed til at starte uden gebyr. Får man fat på nye mennesker på denne måde, må vi se når der næste gang er aktivitetsdag i august.